Χανιά: Νεκρός 18χρονος σε τροχαίο – Στο ίδιο σημείο είχε σκοτωθεί και ο αδερφός του

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για 18χρονο που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στα Περιβόλια Χανιών.

Στο ίδιο σημείο πριν από 5 χρόνια είχε σκοτωθεί σε τροχαίο και ο αδερφός του.

Βαρύ πένθος και παγωμάρα από χθες στα Χανιά τα οποία θρηνούν τον θάνατο ακόμα ενός νέου παιδιού. Ο 18χρονος Παναγιώτης έχασε χθες το βράδυ τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα στην οδό Κ. Μάνου στα Περιβόλια, μετά από μετωπική σύγκρουση με άλλη μηχανή.

Ο νεαρός χάθηκε με τον ίδιο τρόπο που είχε σκοτωθεί και ο αδερφός του πριν από πέντε χρόνια σε ένα ακόμα δυστύχημα που είχε συγκλονίσει τα Χανιά.

Ήταν 30 Μαρτίου του 2017 όταν δύο νεαροί, ηλικίας δεκαεπτά και δεκαεννέα ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε δυο μηχανάκια, έχασαν τη ζωή τους όταν συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με το Kriti360.gr το δυστύχημα τότε συνέβη λίγο πιο μακριά από όπου έγινε και το χθεσινό, στον παράλληλο δρόμο της Εθνικής Οδού Χανίων – Ρεθύμνου, στο ρεύμα προς Ρέθυμνο.

Συγκλονιστικό είναι και το μήνυμα του Γιάννη Λιονάκη, πρόεδρος Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.ΤΑ (Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων).

“Όλα καλά; Το μάθατε; Κάθε 10 ώρες ένας νεκρός από τροχαίο στο νησί μας…

Σαράντα εφτά (47) οι νεκροί στο δρόμο. Ναι στο δρόμο!

Η μια δεν χάρηκε το εγκονάκι της, που ευτυχώς το παιδικό κάθισμα το έσωσε. Ο άλλος τα νιάτα και την επιστήμη του. Και απόψε ο μικρός βιάστηκε να συναντήσει τον αδελφό του, που χάθηκε πανομοιότυπα πριν λίγα μόλις χρόνια, πάλι σε σύγκρουση μηχανών, πριν προλάβει κι αυτός να μεγαλώσει.

Από χθες το απόγευμα κάθε 10 ώρες έχουμε ένα νεκρό στο νησί μας σε τροχαίο. Θα συνεχιστεί πολύ αυτό; Μέχρι πότε θα συγκρούονται μηχανές και θα σκοτώνονται στα Χανιά; Μέχρι πότε θα μπαίνει ο ένας στο ρεύμα κυκλοφορίας του άλλου σκοτώνοντας; Μέχρι ποτέ νυχτερινές ώρες θα έχουμε εκτροπές και θανάτους;

Ας καθιερώσουμε και την Εθνική μας ντροπή μια που ανεχόμαστε σαν οικογένειες, κοινωνία, πολιτεία, να χάνουμε τους ανθρώπους μας στο δρόμο και να μην κάνουμε τίποτε στην ουσία, και να το αφήνουμε να μας προσπερνά σαν τυχαίο γεγονός, ατυχία για τους παθόντες. Το ακούσατε; Στο δρόμο πεθαίνουμε στο νησί μας! Στο δρόμο, όχι στα νοσοκομεία!”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ