Βαρυμπόμπη: Παραδόθηκε στις Αρχές ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου (βίντεο)

Υπενθυμίζεται, ότι για την υπόθεση ήδη έχει συλληφθεί ένας 19χρονος φίλος του δράστη

Παραδόθηκε στις Αρχές ο 26χρονος, ο οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/10) μαχαίρωσε και τραυμάτισε σοβαρά τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, μετά από καβγά για ασήμαντη αφορμή έξω από καντίνα στην Βαρυμπόμπη. 

Ο 26χρονος εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς όπου παραδόθηκε. 

Υπενθυμίζεται, ότι για την υπόθεση ήδη έχει συλληφθεί ένας 19χρονος φίλος του δράστη, με τον οποίο τράπηκε σε φυγή μετά την επίθεση στον 58χρονο.

Ο δικηγόρος του Γιάννη Μάρκου, Γιάννης Μαρακάκης, δήλωσε στο MEGA πως ο δράστης κατάφερε 15 με 20 μαχαιριές στον επιχειρηματία, τονίζοντας πως τα χτυπήματα του 26χρονου είχαν σκοπό να προκαλέσουν τον θάνατο του. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 58χρονος  έχει κάνει τέσσερα χειρουργεία και έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Το MEGA εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της συμπλοκής με τον γνωστό επιχειρηματία.  Στο βίντεο απεικονίζεται η αρχή της έντασης μεταξύ του επιχειρηματία και του 26χρονου δράστη της επίθεσης.

Στο υλικό που κατέγραψε η κάμερα διακρίνεται ο 58χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος φοράει μαύρα ρούχα, και ο 26χρονος, ντυμένος στα λευκά, να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο. Στη συνέχεια διακρίνεται μία κίνηση του χεριού του δράστη, ωστόσο μετά από λίγο οι δύο άντρες χάνονται από το οπτικό πεδίο της κάμερας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ