Τρελά ερωτευμένη η Λόρεν με τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου - Ο Τζεφ Μπέζος σε love post της καλής του (φωτό)

Love birds! 

Ο Τζεφ Μπέζος και η αγαπημένη του Λόρεν Σάντσεζ ζουν τον έρωτα τους στο έπακρο. Το ζευγάρι φαίνεται να είναι αχώριστο.... 

Η Λόρεν ήταν ο λόγος που ο Τζεφ Μπέζος χώρισε από τη σύζυγο του Μακένζι Μπέζος, μετά από 25 χρόνια κοινής πορείας.

 

 

Το πολύκροτο διαζύγιο, του κόστισε 38,3 δισ. δολάρια. Το νέο ερωτευμένο ζευγάρι ανεβάζει πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του στα social media. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι κάνει ταξίδια και απ' ότι φαίνεται περνάει πολύ χρόνο μαζί.

Μάλιστα δεν διστάζουν να εκφράσουν τον έρωτά τους στα social media. Αυτό το αποδεικνύει και η ανάρτηση που έκανε η Λόρεν στο instagram της. Η φωτογραφία όπως θα δείτε  δείχνει το ζευγαράκι να κοιτιέται στα μάτια, ενώ την λεζάντα συνόδευσε με μία καρδιά. 

 

 

Ο δισεκατομμυριούχος της Amazon Τζεφ Μπέζος διόρισε αντιπρόεδρο τoυ Βezos Earth Fund τον μεγάλο του έρωτα

Ο δισεκατομμυριούχος Tζεφ Μπέζος ξεκίνησε ήδη το ίδρυμα του για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, διορίζοντας ως αντιπρόεδρο τον μεγάλο του έρωτα.

 

 

Η πρώην δημοσιογράφος και η μοιραία γυναίκα για το τέλος στο γάμο του μεγιστάνα της Amazon, κατακτά όλο και περισσότερο εδαφος όχι μόνο στην καρδιά αλλά και σε όλα τα σχέδια που έχει βάλει μπροστά.

Με 2 δισ. δολάρια θα χρηματοδοτήσει την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος και τον μετασχηματισμό των συστημάτων τροφίμων. 

 

 

 

 

Η χρηματοδότηση, η οποία θα προέλθει από το Bezos Earth Fund, αποτελεί μέρος των 10 δισ. δολαρίων που έχει δεσμευτεί να διαθέσει ο δισεκατομμυριούχος για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής μέχρι το 2030.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ