Πριγκίπισσα Σαρλίν: Στο πλευρό του πρίγκιπα Αλβέρτου με μάξι, floral φόρεμα και το σπάνιο ροζ διαμάντι «Princess Grace» (φωτό)

Βρέθηκαν στα ετήσια Princess Grace Awards

Νέα εντυπωσιακή εμφάνιση για την πριγκίπισσα Σαρλίν, η οποία βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό στα ετήσια Princess Grace Awards, που τίμησαν τους φετινούς νικητές του βραβείου Princess Grace στο θέατρο, τον χορό και τον κινηματογράφο.

Για το λαμπερό γκαλά που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στη Νέα Υόρκη, η 44χρονη πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης επέλεξε ένα μακρύ, αμάνικο floral φόρεμα Terrence Bray και ένα πολύ ιδιαίτερο κολιέ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by هوب Hope (@iamh0pe)

Ειδικότερα η μητέρα του πρίγκιπα Ζακ και της πριγκίπισσα Γκαμπριέλα (7 ετών) εμφανίστηκε με το  «La Vie en rose» στον λαιμό, το οποίο έχει στο κέντρο του το ροζ διαμάντι «Princess Grace» - ένα νεύμα στην μητέρα του Αλβέρτου, την αείμνηστη πριγκίπισσα Γκρέις του Μονακό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

Σύμφωνα με το People το 1,79 καρατίων διαμάντι ανήκει στο  Maison Mazerea, ένα νέο brand που ειδικεύεται στα σπάνια χρωματιστά διαμάντια.  Το κολιέ δημιουργήθηκε από τον Παριζιάνο κοσμηματοπώλη Lorenz Bäumer και το κεντρικό πετράδι θα αφαιρεθεί αργότερα και θα ενσωματωθεί σε μια  συλλογή κομματιών με το όνομα Maison Mazerea.

Η Σαρλίν είχε ολοκληρώσει την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι αστραφτερά σκουλαρίκια, ενώ ο 64χρονος πρίγκιπας Αλβέρτος ήταν ντυμένος με ένα μαύρο σμόκιν, λευκό πουκάμισο και παπιγιόν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ