Η Salma Hayek με την πιο ωραία τουαλέτα της σεζόν! Ναζιάρα Μεξικάνα και successful Λατίνα (φωτό & βίντεο)

Στο ετήσιο γκαλά του LACMA μαζί με τον σύζυγό της

Η Salma Hayek έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο ετήσιο γκαλά του Μουσείου της Κομητείας του Λος Άντζελες (LACMA), που πραγματοποίθηκε στο Λος Άντζελες το βράδυ του Σαββάτου.

Η 56χρονη Μεξικάνα φορούσε την τουαλέτα της σεζόν - μια δημιουργία του creative director του Gucci, Alessandro Michele

Photo: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδκότερα την είδαμε με ένα ομπρέ, φόρεμα με στρας σε πράσινους και ροζ τόνους, το οποίο είχε αποκαλυπτικό μπούστο και μια αστραφτερή ζώνη στην μέση.  Το look ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ασορτί γάντια και διαμαντένια κοσμήματα. 

Σε φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους 21.9 εκατομμύρια followers της στο Instagram την βλέπουμε να ποζάρει όλο νάζι, με την υπέροχη τουαλέτα της. Παράλληλα ανέβασε και ένα βίντεο από την λαμπερή βραδιά.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 

 

Η Λατίνα ηθοποιός συνοδευόταν από τον σύζυγό της, τον 60χρονο Γάλλο διασεκατομμυριούχο Francois-Henri Pinault. Ο επιχειρηματίας και CEO της Kering ήταν ντυμένος με ένα σκούρο μπλε σμόκιν και λευκό πουκάμισο. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2009 και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την  Valentina, η οποία ήρθε στον κόσμο δύο χρόνια νωρίτερα (2007).

Photo: Instagram/Gucci 

Το Art+Film Gala του LACMA είναι μια ετήσια εκδήλωση που υποστηρίζεται από την Gucci και αναγνωρίζει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας του θεάματος. 

Δείτε επίσης: LACMA Art+Film Gala presented by Gucci: Εκθαμβωτικές εμφανίσεις αστέρων - μια stylish βραδιά για γυναίκες & άντρες (φωτό & βίντεο)

 

Φέτος τιμήθηκε ο Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτη Park Chan-wook και η Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα  Helen Pashgian, ενώ οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολάυσουν στην σκηνή τον Elton John.

Σημειώνεται ότι η  Gucci είναι θυγατρική του γαλλικού ομίλου πολυτελείας Kering και έτσι δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ο Pinault και η σύζυγός του βρέθηκαν στο γκαλά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ