Η Σίλια Κριθαριώτη «ξέφυγε» - Φοράνε τα ρούχα της αυτή την εβδομάδα Beyonce, Nicole Kidman, Sarah Rafferty (φωτό & βίντεο)

Διάσημες κυρίες με τις υπέροχες δημιουργίες της!

Η Σίλια Κριθαριώτη είναι γνωστό ότι έχει ντύσει πολλές διάσημες κυρίες του εξωτερικού και φυσικά της Ελλάδας, όμως αυτή την εβδομάδα τα πράγματα «ξέφυγαν»!

Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας έχει μοιραστεί τις τελευταίες ημέρες στην σελίδα της στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο με τις υπέροχες δημιουργίες της, που φόρεσαν μεγάλα ονόματα όπως η Beyonce και η Nicole Kidman.

Ξεκινάμε λοιπόν από την «βασίλισσα» της RnB! Η designer μοιράστηκε με τους πάνω από 200.000 followers της φωτογραφίες από την εντυωσιακή εμφάνιση που έκανε η Beyonce στο after party των βραβείων Όσκαρ, που διοργάνωσε μαζί με τον σύζυγό της Jay Z.

Το διαφανές φόρεμα που φόρεσε ήταν φτιαγμένο από τούλι και είχε αστραφτερά κεντήματα, ενώ συνδυάστηκε υπέροχα με ένα εξίσου λαμπερο clutch και «γυμνά» πέδιλα.

Συνεχίζουμε με την Nicole Kidman και την φανταστική τουαλέτα με φτερά, που φόρεσε για κάποια φωτογράφησή της στο περιοδικό Tatler.

Η Κριθαριώτη, με αφορμή τα γενέθλια της Elsa Hosk, δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία από την εμφάνιση που είχε κάνει το μοντέλο, με έδρα την Σουηδία, στα British Fashion Council Awards.

Το 34χρονο πρώην αγγελάκι της Victoria Secret είχε εμφανιστεί με ένα ροζ metallic σύνολο, το οποίο αποτελούνταν από μια μακριά φούστα και ένα ασορτί κοντό τοπάκι.

Καθώς πλησιάζουν τα βραβεία του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας (5/12/2022) η σχεδιάστρια μόδας ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο με την Adriana Lima, η οποία είχε φορέσει μια υπέροχη δημιουργία της Κριθαριώτη.

Ειδικότερα είχαμε δει την 41χρονη Βραζιλιάνα καλλονή με ένα λευκό κοντόμ κακρυμάνικι top και σορτί φούστα με σκίσιμο, που είχαν αστραφτερά κεντήματα. 

Τέλος η Σίλια Κριθαριώτη παρουσίασε μέσα από τα social media την κοκκινομάλλα ηθοποιό και ακτιβίστρια Sarah Rafferty. Στις αναρτήσεις βλέπουμε την 49χρονη να φορά ένα απίθανο, mint φόρεμα με φτερά, αλλά και μια πράσινη τουαλέτα, συνδυασμένη με μια φούνα του ίδιου χρώματος.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο ατελιέ της σχεδιάστριας, ενώ όπως διαβάζουμε στο post θα μιλήσει στο συνέδριο της Vogue Greece, Change Makers 2022.  «Υπέροχη ηθοποιός, ακτιβίστρια και άτομο με θετική ενέργεια» γράφει μεταξύ άλλων η designer. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ