Σέξι και αποκαλυπτική η Jennifer Aniston: «Είχα κάνει εξωσωματική - Ψέμα ότι δεν ήθελα παιδί με τον Brad Pitt» (φωτό & βίντεο)

Πόζαρε σχεδόν γυμνή στο περιοδικό Allure

Σέξι και αποκαλυπτική η Jennifer Aniston, που πόζαρε, σχεδόν γυμνή, στο εξώφυλλο του περιοδικού Allure.

Στο cover την βλέπουμε με ένα μικροσκοπικό, τύπου σουτιέν Chanel, ενώ σε άλλη εικόνα φορά ένα φαρδύ Dior παντελόνι και φωτογραφίζεται μαζί με ένα από τα αγαπημένα της σκυλιά. Ακόμα πόζαρε με άκρως σέξι, μαύρο σύνολο, το οποίο άφηνε λίγα στην φαντασία. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

«Αισθάνομαι καλύτερα με αυτό που είμαι σήμερα, από ότι στα 20 και στα 30 μου, ακόμα και στα 40 μου. Έπρεπε να σταματήσουμε να λέμε άσχημα πράγματα στον εαυτό μας. Θα γίνουμε 65 μια μέρα και θα σκεφτόμαστε "φαινόμουνα τέλεια στα 53 μου"» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

«Γι’ αυτό έχω τόση ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που έγιναν. Διαφορετικά, θα παρέμενα αυτό το άτομο που ήταν τόσο φοβισμένο, τόσο νευρικό, τόσο αβέβαιο για το ποιος ήταν. Και τώρα, δεν με νοιάζει» πρόσθεσε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

Η 53χρονη σταρ ήταν αποκαλυπτική και στην συνέντευξή της, με την ίδια να μιλά για την μάχη της με την μητρότητα και να βάζει τέλος στις φήμες ότι χώρισε με τον Brad Pitt επειδή «δεν θα του έκανε παιδί».

«Είχα υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση, έπινα κινέζικα τσάγια, έκανα ό,τι μπορείς να φανταστείς. Έκανα τα πάντα. Θα έδινα τα πάντα για να ερχόταν κάποιος τότε και να μου έλεγε: “Πάγωσε τα ωάριά σου. Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου”. Απλώς δεν το σκέφτεσαι. Τώρα, το πουλάκι πέταξε. Απλώς με ένοιαζε η καριέρα μου. Θεός φυλάξοι αν μια γυναίκα είναι επιτυχημένη χωρίς παιδί» ανέφερε μεταξύ άλλων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

Και τόνισε ότι «ήταν εντελώς ψέματα ότι χώρισα με τον Brad Pitt επειδή δεν κάναμε παιδιά. Απλά τέλειωσε ο γάμος μας και τα λέω όλα αυτά, επειδή δεν έχω τίποτα να κρύψω αυτή τη στιγμή».

Επίσης δήλωσε: «Θα [γράψω ένα βιβλίο] μια μέρα. Έχω περάσει τόσα χρόνια προστατεύοντας την ιστορία μου για την εξωσωματική γονιμοποίηση. Είμαι τόσο προστατευτική με αυτά τα μέρη γιατί νιώθω ότι υπάρχουν τόσο λίγα που μπορώ να κρατήσω για τον εαυτό μου. Ο κόσμος δημιουργεί αφηγήσεις που δεν είναι αληθινές, οπότε θα μπορούσα να πω την αλήθεια. Νιώθω σαν να βγαίνω από τη χειμερία νάρκη. Δεν έχω τίποτα να κρύψω».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ