Γιώργος Κακοσαίος: «Αν δεν είχα πατέρα τον Γιάννη Πλούταρχο θα πήγαινα σε talent show - Ένα βύσμα μπορεί να σε πάει στην πόρτα, αλλά…» (βίντεο)

Όσα είπε ο νεαρός τραγουδιστής

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό μεσημεράκι» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Γιώργος Κακοσαίος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το τραγούδι και το ξεκίνημά του, την σύγκρισή με τον πατέρα του Γιάννη Πλούταρχο, αλλά και την συνεργασία του με την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Για την αναπόφευκτη σύγκριση με τον πατέρα του ο νεαρός υτραγουδιστής ανέφερε ότι:«Είπα στον εαυτό μου: πώς μπορώ όσο γίνεται αυτό να το βγάλω από πάνω μου; Θα γράφω τα δικά μου τραγούδια κι αν αρέσουν στον κόσμο, αρέσουν» 

Photo: NDP

Για το αν θα πήγαινε σε κάποιο talent show είπε: «Θα σου μιλήσω ειλικρινά και θα σου πω πως αν δεν είχα πατέρα τον Γιάννη Πλούταρχο θα πήγαινα. Αλλά τα έφερε έτσι η ζωή να έχω πατέρα τον Γιάννη Πλούταρχο. Ένα βύσμα μπορεί να σε πάει στην πόρτα, ενδεχομένως να σε βάλει και στην πόρτα αλλά από εκεί και πέρα είσαι μόνος σου, αν ο κόσμος κρίνει ότι δεν είσαι καλός θα σε πετάξει έξω».

Ακόμα συμπλήρωσε ότι: «Ήμουν τερματοφύλακας στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού. Κάπου στα 18-19 άρχισα να γράφω τα δικά μου τραγούδια. Την τελευταία μέρα της προπόνησης πήγα στα αποδυτήρια με τα παπούτσια και τα γάντια και είπα στους συμπαίκτες μου “παιδιά, διαλέξτε ό,τι θέλετε, εγώ τα παρατάω από το ποδόσφαιρο, πάω να γίνω τραγουδιστής”».

Για την φετινή του συνεργασία με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου στην Ακτή Πειραιώς είπε: «Αυτή τη γυναίκα την αγαπάω πάρα πολύ. Εκεί που είπα τώρα θα φύγω από τον πατέρα μου, ποιος θα μου φερθεί όπως ο πατέρας μου;. Κι όμως, τυχαίνει να συνεργαστώ με τη Νατάσσα, που μου φέρθηκε σαν μάνα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ