Σιλβέστερ Σταλόνε: Ο Μπρους Γουίλις περνά δύσκολες στιγμές με την ασθένειά του και αυτό με σκοτώνει – είναι απόμακρος (βίντεο)

Ο Ρόκι μίλησε για τον επί δεκαετίες φίλο, ενώ η οικογένειά του έδωσε στη δημοσιότητα προσωπικές στιγμές με τα παιδιά του

Μιλώντας στο The Hollywood Reporter, ο σταρ του Rocky είπε: «Ο Bruce περνάει μερικές πραγματικά, πολύ δύσκολες στιγμές. Οπότε ήταν κάπως άγνωστος. Αυτό με σκοτώνει. Είναι τόσο θλιβερό».

Τον Μάρτιο, όταν αποκαλύφθηκε η διάγνωση του Γουίλις με αφασία, ο Σταλόνε μοιράστηκε ένα μοντάζ φωτογραφιών με λεζάντα: «Γυρίζουμε πολύ πίσω, προσευχόμενοι για το καλύτερο για εσάς και την υπέροχη οικογένειά σας...». Σταλόνε και ο Γουίλις πρωταγωνίστησαν περίφημα ο ένας δίπλα στον άλλο στο «The Expendables» (Αναλώσιμοι).

 

 

Το είδωλο του Χόλιγουντ, Μπρους Γουίλις αποσύρθηκε από την υποκριτική νωρίτερα φέτος, αφού διαγνώστηκε με την εγκεφαλική πάθηση αφασία, η οποία προκαλεί επιδείνωση των γλωσσικών ικανοτήτων.

 

 

Σύμφωνα με το People η οικογένειά του «κάνει ό,τι μπορεί» γι' αυτόν και «συσπειρώθηκε γύρω του με σκοπό να βοηθήσει τον Μπρους να αντιμετωπίσει αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει».

Ο Μπρους παντρεύτηκε την Έμμα Χέμινγκ, 44 ετών, το 2009 και απέκτησε μαζί της δύο κόρες - τη Μέιμπελ, 10, και την Έβελιν, οκτώ. Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος. Ο πρώτος ήταν με την Ντέμι Μουρ και έχει ακόμα τρεις κόρες, τη Ράμερ 34, τη Σκάουτ 31 και την Ταλούλα 28.

Όλα τα μέλη της οικογένειας στα τέλη Μαρτίου ανακοίνωσαν ότι ο Μπρους «φεύγει από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν». Η οικογένεια του ηθοποιού δεν αποκάλυψε τι οδήγησε στον αγώνα του με την αφασία, η οποία έχει πολλές πιθανές αιτίες.

Η κατάσταση μπορεί να εμφανιστεί μετά από τραυματισμό στο κεφάλι ή εγκεφαλικό επεισόδιο ή μπορεί να είναι προκάτοχος όγκου εγκεφάλου ή νόσου Αλτσχάιμερ. Οι ασθενείς που ζουν με την πάθηση συνήθως αντιμετωπίζονται με λογοθεραπεία και διδάσκονται τρόπους μη λεκτικής επικοινωνίας.

 

 

Η Mayo Clinic ορίζει την αφασία ως «μια κατάσταση που επηρεάζει την ικανότητά σας να επικοινωνείτε» που «μπορεί να επηρεάσει την ομιλία σας, καθώς και τον τρόπο που γράφετε και κατανοείτε τόσο τον προφορικό όσο και τον γραπτό λόγο».

Η τελευταία ταινία του Μπρους Γουίλις

Παρόλα αυτά κατάφερε και ολοκλήρωσε την ταινία Pradice City με συμπρωταγωνιστή του, τον Τζον Τραβόλτα. Η ταινία κυκλοφορεί ψηφιακά στις 14 Νοεμβρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις 11 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Ο Γουίλις πρωταγωνιστεί στην ταινία ως ένας ηλικιωμένος κυνηγός επικηρυγμένων που αναλαμβάνει μια από τις πιο επικίνδυνες αποστολές του στη Χαβάη. Αφού πυροβολείται και θεωρείται ότι είναι νεκρός, ο γιος του Ράιαν (Μπλέικ Τζένερ) συνεργάζεται με τον πρώην σύντροφο του πατέρα του (Στίβεν Ντορφ) για να κυνηγήσουν τους δολοφόνους του, ενώ όλα αυτά έχουν να κάνουν με έναν σαδιστικό άρχοντα του εγκλήματος (Τραβόλτα).

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ