Αννίτα Ναθαναήλ: ''Eίμαι μόνη μου – Κάνουμε διαφορετικές ζωές με τον Κρις'' (βίντεο)

«Έχουμε τελείως διαφορετικά προγράμματα», είπε. 

 

Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, τονίζοντας πως η ίδια και ο σύζυγος της Κρις Χάμπερτ, έχουν διαχωρίσει τις ζωές τους, με αποτέλεσμα να αισθάνεται μόνη.

«Γενικότερα είμαι μόνη. Εγώ και ο Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας, έχουμε τελείως διαφορετικά προγράμματα. Επιλεγώ να ζω τη ζωή μου και να κάνω πράγματα για μένα. Κάνουμε διαφορετικές ζωές με τον Κρις».

«Η φωλιά μας έχει αδειάσει, όμως κάνω σούρτα-φέρτα στο Λος Άντζελες. Τα κορίτσια μου σπουδάζουν στο Λος Άντζελες. Η μικρή είναι στο πρώτο έτος και η μεγάλη στο τρίτο. Νιώθω πάρα πολύ υπερήφανη μαμά που τα κορίτσια μου επιτέλους κυνηγούν το όνειρό τους. Κατάφεραν και οι δύο το ακατόρθωτο, γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπεις σε αυτά τα πανεπιστήμια.

Έφερα εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο της μάνας. Είμαι πολύ κοντά τους, το ίδιο και ο Κρις, και έχουμε την υψηλή επιστασία. Ποσό γρήγορα πέρασαν τα χρόνια...

Η σχέση με τα κορίτσια μου εξελίσσεται, περάσαμε το στάδιο της εφηβείας. Έχω κλάψει, έχω δακρύσει και είχα πάντα βέβαια τον Κρις να με βοηθάει σε αυτό το κομμάτι» είπε αρχικά η Αννίτα Ναθαναήλ για τις κόρες της στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

Η γνωρίμια με τον άντρα της, ο γάμος και τα παιδιά

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω του Αντώνη Βλοντάκη το 2000. Η ίδια μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή της είπε: '' Του είπα ναι μετά από 3 μέρες γνωριμίας''. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες., την Τερέζα και την Σίνθια που πλέον σπουδάζουν στο Λος Άνζτελες. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ