Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Εφόσον υπάρχει καλή συνεργασία με τη Βάσω Λασκαράκη για ένα παιδί, θα κ@λ@σουμε σε μια σειρά;» (βίντεο)

Τι είπε για την τηλεοπτική συνύπαρξη με την πρώην σύζυγό του;

Η κάμερα του «Πρωινού μας» βρέθηκε στα γυρίσματα της νέας ταινίας «Μερικοί τον προτιμούν νεκρό» και μίλησε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην τηλεοπτική συνύπαρξη με την πρώην σύζυγό του Βάσω Λασκαράκη στην σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο τους ήταν πεντρεμένοι από το 2013-2017 και έχουν αποκτήσει  μαζί μια κόρη, την Εύα. Πλέον Λασκαράκη είναι παντρεμένη με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο, ενώ ο Τσιμτσέλης έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Κατερίνας Γερονικολού

«Στο "Μαίρη Μαίρη Μαίρη" θα είμαι στα 25 από τα 60 επεισόδια. Με τη Βάσω δεν συναντιόμαστε στα γυρίσματα, αλλά έτσι και αλλιώς με τη Βάσω συναντιόμαστε. Πριν από λίγε ημέρες είχε γενέθλια η κόρη μας, οπότε ήμασταν πάλι μαζί. Εφόσον υπάρχει καλή συνεργασία με τη Βάσω για ένα παιδί, θα κωλώσουμε σε μια σειρά;» είπε ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής.

Και πρόσθεσε ακόμα: «Ο ένας θέλει το καλό του άλλου. Είμαστε σε μια σειρά που δεν κάνουμε το ζευγάρι, όπως στην "Πολυκατοικία". Το να κάναμε ξανά το ζευγάρι θα ήταν πολύ δύσκολο».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ