Ρονάλντο και Μέσι παίζουν σκάκι πάνω σε ένα από τα εμβληματικά μπαούλα του Louis Vuitton - Η φωτό με τα εκατομμύρια likes

Τι κι αν δεν βρέθηκαν ποτέ!

Μια φωτογραφία από την τελευταία καμπάνια του Louis Vuitton ενθουσίασε τους ποδοσφαιρόφιλους.

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο πόζαραν στον φακό της Annie Leibovitz. Στο στιγμιότυπο οι δύο άσσοι του ποδοσφαίρου και «αιώνιοι αντίπαλοι» παίζουν σκάκι πάνω σε μια βαλίτσα και ένα μπαούλο του πασίγνωστου γαλλικού οίκου μόδας- τα οποία άλλωτε αποτελούν και σήμα-κατατεθέν του brand.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

«Victory is a State of Mind (η νίκη είναι μία κατάσταση μυαλού). Ο @Cristiano και ο @LeoMessi φωτογραφήθηκαν από την @AnnieLeibovitz για τον @LouisVuitton.  Εκτός από τη μακρά παράδοση στην κατασκευή μπαούλων, το Maison γιορτάζει δύο από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές» διαβάζουμε μεταξύ άλλων στην σχετική ανάρτηση.

Την φωτογραφία ανέβασε στην σελίδα του στο Instagram και ο Antoine Arnault, Διευθύνων Σύμβουλος της Berluti, πρόεδρος της Loro Piana και διευθυντής επικοινωνίας της Louis Vuitton.

Ο Γάλλος δισεκατομμυριούχος, ο οποίος είναι γιος του Bernard Arnault -  ιδρυτή, πρόεδρου και διευθύοντα συμβούλου της LVMH Moët Hennessy – Louis Vuitton SE, της μεγαλύτερης εταιρείας ειδών πολυτελείας στον κόσμο - έγραψε στο post του:

«Πραγματικά περήφανος για αυτό... για έναν ποδοσφαιρόφιλο σαν εμένα και ειδικά την ημέρα πριν ξεκινήσει το νέο WC,  η έναρξη αυτού του νέου κεφαλαίου μιας πολύ σημαντικής καμπάνιας που ξεκίνησε πριν από σχεδόν 15 χρόνια είναι πολύ συναισθηματική. Δύο θρύλοι. Δύο βασιλιάδες. Δύο είδωλα. Δύο απίστευτες μοίρες. Ευχαριστώ @annieleibovitz για την εμπιστοσύνη και το ταλέντο σου. @leomessi ? @cristiano ? ό,τι καλύτερο».

Βέβαια οι δύο παίκτες, όπως «μαρτυρά» και ένα βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης, φαίνεται ότι δεν βρέθηκαν ποτέ από κοντά και ότι οι εικόνες τους ενώθηκαν με μοντάζ. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως κατάφεραν να γίνουν Viral! Η ανάρτηση που έκανε ο Ρονάλντο στο Instagram έχει πάνω από 30 εκατομμύρια likes και του Μέσι, περισσότερα από 20 εκατομμύρια!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ