Ο 73χρονος Richard Gere βόλτα με την 39χρονη σύζυγό του Alejandra & τον 3χρονο γιο τους - «Η μαμά, ο μπαμπάς και ο Alexander» (φωτό)

Η σπάνια φωτογραφία

Μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία μοιράστηκε στο Instagram η σύζυγος του Richard GereAlejandra Silva.

Στο στιγμιότυπο από την βόλτα της 39χρονης και του 73χρονου ηθοποιού με τον 3χρονο γιο τους, Alexandrer βλέπουμε τον μικρό γυρισμένο πλάτη να ανοίγει τα χεριάκια του και να παίζει με την σκιά του, ενώ διακρίνονται παράλληλα οι σκιές των γονιών του, που επίσης έχουν σηκώσει ψηλά τα χέρια τους.

«Η μαμά, ο μπαμπάς και ο Alexander διαβάζουμε στην ανάρτηση.

Το ζεύγος, που κρατά όσο μπορεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, έχει αποκτήσει μαζί άλλο έναν γιο, ο οποίος ήρθε στον κόσμο τον Απρίλιο του 2020. 

Ο γοητευτικός ηθοποιός είναι ακόμα πατέρας του 22χρονου Homer (Όμηρος) τον οποίο μοιράζεται με την δεύτερη γυναίκα του, την Carey Lowell. Η Silva έχει επίσης ένα παιδί από προηγούμενο γάμο, τον 9χρονο Albert.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serigale (@serigale)

Υπνεθυμίζεται ότι ο ηθοποιός υπήρξε στο παρελθόν παντρεμένος και με την Cindy Crawford (1991–1995).  

Δείτε επίσης: Η τρίτη σύζυγος του Richard Gere: «Μου γράφει ποιήματα, κάθε μέρα ζω ένα όνειρο, δεν με ενδιαφέρουν τα 33 χρόνια που μας χωρίζουν» (φωτό)

Η Alejandra έχει σπουδάσει μάρκετινγκ και έζησε αρκετά χρόνια στη Μαδρίτη ενώ ήταν κι ακτιβίστρια για διάφορους ανθρωπιστικούς σκοπούς.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ