Η καλόγρια έγινε κορίτσαρος! Πήγε στο «The Voice», κέρδισε και τώρα ξεκίνησε μια καινούργια ζωή (φωτό & βίντεο)

Που βρίσκεται σήμερα η 34χρονη;

Από καλόγρια, νικήτρια του «The Voice»!

Το 2014 η Cristina Scuccia από την Σικελία, εμφανίστηκε στην ιταλική εκδοχή του show ταλέντων και σχεδόν 10 χρόνια αργότερα έχει αλλάξει εντελώς!

Η ιστορία της 34χρονης, που ήταν γνωστή και ως αδελφή Cristina, ήρθε ξανά στο προσκήνιο αφού η ίδια δήλωσε πρόσφατα ότι αποφάσισε να εγκαταλείψει τον θρησκευτικό τρόπο ζωής  και έχει μετακομίσει στην Ισπανία, όπου εργάζεται πλέον σαν σερβιτόρα.

Η Scuccia συγκλόνισε τους κριτές, συμπεριλαμβανομένης της αείμνηστης Raffaella Carrà,  όταν είχε τραγουδήσει στην blind audition το κομμάτι «Νο Οne» της Alicia Keys. «Δεν μπορούσα να μιλήσω για αρκετά λεπτά» είχε πει τότε η θρυλική Ιταλίδα star, που έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2021

Η Cristina, η οποία εκείνη την εποχή ήταν μοναχή στο μοναστήρι των Ουρσουλίνων στο Μιλάνο, κέρδισε το show ερμηνεύοντας το «What a Feeling», από την ταινία Flashdance. 

Αργότερα, σύμφωνα με τον Guardian, κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ, αντίγραφο του οποίου έδωσε και στο Πάπα Φραγκίσκο. Μάλιστα στον δίσκο περιλαμβανόταν και μια version του «Like a Virgin» της Madonna. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Verissimo (@verissimotv)

 

8 χρόνια μετά την επιτυχία της η εντυπωσιακή Cristina έχει πετάξει τα ράσα και εργάζεται ως σερβιτόρα στην Ισπανία.  Φορώντας ένα κόκκινο σύνολο και γόβες η ίδια εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες σε ιταλικό talk show. 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Página 7 (@pagina7chile)

 

 

 

 

 

«Πιστεύω ότι πρέπει να ακούσεις την καρδιά σου με θάρρος. Η αλλαγή είναι ένα σημάδι εξέλιξης, αλλά είναι πάντα τρομακτική. Υπάρχει σωστό ή λάθος;. Επέλεξα να ακολουθήσω την καρδιά μου χωρίς να σκέφτομαι τι μπορεί να λένε οι άλλοι για μένα. Έκανα ένα άλμα και ανησυχούσα ότι θα κατέληγα κάτω από μια γέφυρα, πάντα το έλεγα αυτό στον ψυχολόγο μου» είπε ματαξή άλλων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ