«Creepy» ο Joe Biden: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έβγαλε selfies με παιδιά και δίχασε - «είναι σαν ταινία τρόμου» (φωτό & βίντεο)

Τι έγραψαν οι χρήστες των social media;

Ο Joe Biden έβγαλε selfies μαζί με παιδιά και οι χρήστες των social media φυσικά δεν τις άφησαν ασχολίαστες!

Ο πρέδρος των ΗΠΑ, σύμφωνα με το nypost.com, βρέθηκε στο Nantucket με την οικογένειά του για την Ημέρα των Ευχαριστιών. Καθώς περπατούσε στον δρόμο άκουσε κάποια παιδιά να τον φωνάζουν και πήγε προς μαγαζί Lemon Press Juice, όπου και καθόντουσαν.

Ο ίδιος δεν μπήκε μέσα στο κατάστημα, αλλά αντίθετα έσκυψε και τους χαιρέτησε από το κλειστό παράθυρο, ποζάροντας χαμογελαστός και για μερικές selfies, τις οποίες ορισμένοι χρήστες χαρακτήρισαν ως «ανατριχιαστικές»

«Είναι ο Τζο! Θέε μου!» ακούγεται να φωνάζει ένα παιδί στο βίντεο, πριν ο πρόεδρος, ο οποίος κρατούσε ένα ρόφημα στο χέρι του, κατευθυνθεί προς το μέρος τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by topher.pg (@topherpg)

«Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Σταματήστε να προσπαθείτε να το θεωρείται κανονικά. Αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος ηλικιωμένος, θα φρικάρατε κι εσείς», έγραψε ένας χρήστης στο Instagram, ενώ κάποιος άλλος σημείωσε: «Στην εποχή μου αυτό λεγόταν peeping Tom (ο Tom που κρυφοκοιτάζει)».

Η δημοσιογράφος του DC Patriot, Mindy Robinson, έγραψε από πλευράς ότι: «Είναι σαν μια ταινία τρόμου, κάποιος να σώσει τα παιδιά».

Φυσικά δεν έλειψαν και εκείνοι που επαίνεσαν τον Αμερικανό πρόεδρο για το γεγονός ότι αφιέρωσε χρόνο για να χαιρετήσει τους μικρούς θαυμαστές του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ