Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Πανεπιστήμιο Πειραιά: Νέος πρύτανης ο Μιχάλης Σφακιανάκης – η συγκινητική ανάρτηση του αδερφού του, Μάνου

Πρωτόγνωρο για να τα ελληνικά δεδομένα, εξελέγη ομόφωνα

Το Πανεπιστήμιο Πειραιά είναι το πρώτο ΑΕΙ που εξέλεξε πρύτανη με βάση το νέο νόμο και μάλιστα κατέγραψε άλλη μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτιά, καθώς ο νέος πρύτανης του Πανεπιστήμιου Πειραιώς, ο καθηγητής Μιχάλης Σφακιανάκης, εξελέγη ομόφωνα με 11 ψήφους, κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Ο κ. Μιχάλης Σφακιανάκης είναι αδερφός του Μάνου Σφακιανάκη, του ανρθώπου που γνωρίζουμε όλοι από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, όπου δεν υπήρξαν κλυδωνισμοί και αναταράξεις, μέσα σε πνεύμα ομόνοιας και συνεργασίας, προχώρησε άμεσα στις διαδικασίες που προέβλεπε ο νέος νόμος για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα και γυρίζει πλέον σελίδα, μετά την πετυχημένη θητεία του νυν πρύτανη, κ. Αγγελου Κότιου.

«Αποτελεί ιδιαίτερη πρόκληση για εμένα, η ανάληψη του βαρύνοντος καθήκοντος του πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Πειραιώς, σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο, βάσει του νέου νόμου οργάνωσης και λειτουργίας των Α.Ε.Ι., ο οποίος διατυπώνει και απαιτεί μεγάλες, πολυεπίπεδες και ριζικές αλλαγές στη δομή και στη λειτουργία των Ιδρυμάτων» τόνισε μετά την εκλογή του ο κ. Σφακιανάκης.

«Σε αυτό το νέο πλαίσιο λειτουργίας και οργάνωσης, φρονώ ότι μονόδρομος για την επιτυχία είναι η σύνθεση που θα υποστηρίζεται και θα ενισχύεται από ένα ασφαλές περιβάλλον για όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας. Σύνθεση απόψεων, γνωμών, ιδεών, συνέργειες αλλά και εποικοδομητικές αντιπαραθέσεις με ήθος και σεβασμό. Η σύνθεση ήταν μέχρι σήμερα ο γνώμονας για όλη την ακαδημαϊκή μου πορεία, και η σύνθεση θα παραμείνει και μετά την εκλογή μου» συμπλήρωσε ο νέος πρύτανης.

Ο κ. Σφακιανάκης, μέχρι σήμερα κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, δίνει μεγάλη σημασία στην αναγκαία σύνθεση και εποικοδομητική συνεργασία των Πρυτανικών Αρχών (πρύτανη και αντιπρυτάνεων) τόσο με τα κορυφαία Συλλογικά Όργανα Διοίκησης του Ιδρύματος, το Συμβούλιο Διοίκησης και τη Σύγκλητο, όσο και με το σύνολο των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας, των διδασκόντων, του διοικητικού προσωπικού και των φοιτητών.

«Αξιοποίηση όλων των μελών του Πανεπιστημίου και συλλογικό πνεύμα χωρίς αποκλεισμούς» θα είναι ο οδηγός του κατά την πρυτανική θητεία του.

Η ανάρτηση του Μάνου Σφακιανάκη για τον αδερφό του

«Ένα θα σας πω… Είμαι πολύ κ βαθιά συγκινημένος !!! Εάν  θα πω όμως πολλά για τον αδελφό μου Μιχάλη ο οποίος από ταύτην όπως θα έλεγαν στην  ΕΛΑΣ - - ΕΙΝΑΙ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΣΤΟ ΠΑΠΕΙ θα πουν ότι τον κολακεύω διότι είναι αδελφός μου .!!!

Ένα μόνο θα σας πω!!! εξελέγη ομόφωνα για πρώτη φορά στα χρονικά… σε ένα πολύ δύσκολο κλάδο Πανεπιστημιακών και με ένα Νόμο πρωτοπόρο μεν αλλά για δυνατούς λύτες δε‼️‼️

Όσοι ξέρουν καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοώ

Ο Νοών νοείτο... Όμως έχω να πω ένα… Διότι μου βγαίνει έντονα ‼️ ΤΥΧΕΡΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΛΟΗΓΟ ΤΟΥ Κ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ …

το γιατί ..! ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ