Κροκόδειλος κατασπάραξε 8χρονο αγόρι - Mπροστά στο άγριο σκηνικό ήταν & οι γονείς του μικρού

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στην Κόστα Ρίκα, καθώς κροκόδειλος κατασπάραξε 8χρονο παιδάκι μπροστά στα μάτια των γονιών του.

Ένα οκτάχρονο αγόρι δέχθηκε επίθεση και κατασπαράχθηκε μέχρι θανάτου από έναν τεράστιο κροκόδειλο μπροστά στα μάτια της τρομοκρατημένης οικογένειάς του, ενώ έπαιζε σε ένα ποτάμι κοντά στο σπίτι του στην Κόστα Ρίκα.

Το νεαρό θύμα, ο Julio Otero Fernández, αποκεφαλίστηκε από το ερπετό, πριν συρθεί στα βάθη του ποταμού Matina στην πόλη Limón στις 30 Οκτωβρίου, χωρίς να τον ξαναδούν ποτέ ζωντανό.

Στη συνέχεια, το Σάββατο, σχεδόν ένα μήνα μετά τον φρικτό θάνατο του παιδιού, ένας άγνωστος κυνηγός φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε έναν κροκόδειλο στην περιοχή. Όταν οι ντόπιοι άνοιξαν το στομάχι του ζώου, ανακάλυψαν στο εσωτερικό του τρίχες και θραύσματα οστών που πιστεύεται ότι ανήκαν στον Julio.

Ο οκτάχρονος σκοτώθηκε ενώ περνούσε χρόνο με τους γονείς του, τα τέσσερα αδέλφια του και άλλους συγγενείς κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής για ψάρεμα.

 

Γύρω στις 2 μ. μ. της 30ής Οκτωβρίου, ο Julio στεκόταν σε νερό μέχρι τα γόνατα στο ποτάμι, όταν ο μεγάλος κροκόδειλος όρμησε πάνω του.

"Τον ταρακούνησε (το παιδί) και του ξερίζωσε το κεφαλάκι", περιέγραψε ένας αυτόπτης μάρτυρας την άγρια επίθεση. "Τότε τον άρπαξε ξανά και τον έσυρε κάτω"
 

 

 

 

Οι γονείς του Julio, Don Julio Otero και Margini Fernández Flores, παρακολουθούσαν αβοήθητοι τον γιο τους να κατακρεουργείται από το ερπετό, σύμφωνα με το news.com.au

"Το πιο δύσκολο πράγμα για τη σύζυγό μου ήταν να βλέπει τον κροκόδειλο να επιπλέει μακριά με το σώμα του γιου μου", δήλωσε ο Otero.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ