Μίνως Μάτσας: Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην πρεμιέρα του συζύγου της - «Έφερα τα μωρά σε πρόβες του, μαγεύτηκαν» (φωτό & βίντεο)

Τι δήλωσε το ζεύγος στις τηλεοπτικές κάμερες;

Πρεμιέρα στο Gazarte έκανε την Δευτέρα ο Μίνως Μάτσας και φυσικά η σύζυγός του Όλγα Κεφαλογιάννη έδωσε το «παρών».

Η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός επέλεξε για την περίσταση ένα κομψό φόρεμα σε λαδί απόχρωση το οποίο της πήγαινε πολύ.

Όλγα Κεφαλογιάννη-Μάκης Μάτσας-Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης-Μαργαρίτα Μάτσα-Μάκης Μάτσας

Η ίδια μιλώντας στην κάμερα του Happy Day αναφέρθηκε στον σύζυγό της, αλλά και στην έκπληξη που του έκανε, αφού όπως είπε σε μία από τις πρόβες έφερε τα δίδυμα μωράκια τους.

«Αισθάνομαι συγκίνηση και πολύ μεγάλη χαρά. Νομίζω ότι μαζί με τα μωρά του δίνουμε έμπνευση και δύναμη για να είναι ακόμα δημιουργικός. Του έκανα μία έκπληξη και σε μία από τις πρόβες έφερα τα μωρά, τα οποία μαγεύτηκαν. Θαυμάζω σε εκείνον ότι έχει ατελείωτη μουσική μέσα του. Είναι ένα ταλέντο που είναι πηγαίο και αστείρευτο, είναι δώρο που έχει από τον Θεό» είπε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης με την σειρά του σημείωσε για την σύζυγό του: «Η Όλγα είναι δίπλα μου και με κινητοποιεί να κάνω περισσότερα πράγματα γιατί αγαπάει τη μουσική και τις τέχνες». 

Μίνως Μάτσας-Μάκης Μάτσας-Μαργαρίτα Μάτσα

 Μίνως Μάτσας-Ρούλα Μάτσα

 Μάκης Μάτσας-Μίνως Μάτσας-Γιάννης Κυριακόπουλος-Όλγα Κεφαλογιάννη

 

Από το πλευρό του δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γονείς του, Μάκης και Ρούλα Μάτσα, καθώς και η αδελφή του Μαργαρίτα, που τον απόλαυσαν επίσης στη σκηνή. 

Στην πρεμιέρα βρέθηκαν ακόμα: Ο Νίκος Σταμπολίδης, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με την Λίνα Πρίντζου, ο Κωνταντίνος Μαρκουλάκης, η Αγάπη Πολίτη, ο Γιάννης Μετζικώφ, οΑντώνης Ανδρέου, ο Κώστας Βαρώτσος, ο Γιώργος Ψυχογυιός και ο Γιάννης Κυριακόπουλος.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος-Λίνα Πρίντζου-Γιώργος Ψυχογυιός-Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Κωνταντίνος Μαρκουλάκης-Αγάπη Πολίτη​​​​​​​

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ