Θρηνεί η Τίνα Τέρνερ: Πέθανε ο γιος της, 4 χρόνια μετά την αυτοκτονία του πρώτου παιδιού της - «κλείνω τα μάτια και σε σκέφτομαι» (φωτό & βίντεο)

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών 

Θρήνος για την Τίνα Τέρνερ, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών ο γιος της Ρόνι.

Η 83χρονη «βασίλισσα» του Rock 'n' Roll δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram μια φωτογραφία της, στην οποία την βλέπουμε με κλειστά τα μάτια.

«Ρόνι, έφυγες από τον κόσμο πολύ νωρίς. Με λύπη κλείνω τα μάτια μου και σε σκέφτομαι, αγαπημένε μου γιε» διαβάζουμε στο σπαρακτικό μήνυμά της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Turner (@tinaturner)

Η σύζυγος του Ρόνι, η Γαλλίδα τραγουδίστρια Afida Turner, επιβεβαίωσε τον θάνατο του, επίσης μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram. Η ίδια αποκάλεσε τον συζυγό της «αληθινό άγγελο» και τον «καλύτερο της φίλο».

«Έκανα το καλύτερο μέχρι το τέλος αυτή τη φορά, δεν μπόρεσα να σε σώσω. Σε αγαπώ (...) Αυτή είναι μια τραγωδία, με τον αδερφό σου Κρεγκ και τον πατέρα σου τον Άικ Τέρνερ και την Άλιν να αναπαύονται στον παράδεισο... Τόσο άδικο» έγραψε μεταξύ άλλων στο post της.

Η Τίνα Τέρνερ πριν από 4 περίπου χρόνια βίωσε άλλη μια σκληρή απώλεια, αφού ο μεγάλος της γιος ο Κρέγκ αυτοκτόνησε το 2018. Σημειώνεται ότι ο πατέρας τους πέθανε το 2007, ενώ στο post της η Afida αναφέρεται ακόμα στην αδερφή της Τέρνερ, την Alline Bullock, που πέθανε το 2010.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο Ρόνι Τέρνερ  εντοπίστηκε έξω από το σπίτι του με δυσκολία στην αναπνοή από τους γείτονες του οι οποίοι ενημέρωσαν τις αρχές. Παρά τις προσπάθειες διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο σημείο από τους διασώστες.

Η αιτία θανάτου δεν έχει ανακοινωθεί, ωστόσο ο ίδιος φέρεται να αντιμετώπιζει προβλήματα υγείας, ενώ είχε διαγνωστεί και με καρκίνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ