Glamorous βραδιά της Lifeline στη Μεγάλη Βρεταννία - Πριγκίπισσες και Ελληνίδες celebrities με παγιέτες, τουαλέτες & «ho, ho» διάθεση (φωτό)

Το xριστουγεννιάτικο gala του οργνασιμού

Λαμπερές παρουσίες στο ετήσιο, xριστουγεννιάτικο, φιλανθρωπικό gala του  Lifeline Hellas, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Υπέροχες τουαλέτες και γιορτινή ατμόσφαιρα!

Σημειώνεται ότι η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας ίδρυσε τον ανθρωπιστικό οργανισμό ο 1993, στο Λονδίνο και εν συνεχεία το 2002 στην Αθήνα, στο Σικάγο, στη Νέα Υόρκη και στο Τορόντο τα οποία συνεργάζονται με το ίδρυμα της «Ίδρυμα Πριγκίπισσας Αικατερίνης» στο Βελιγράδι.

Η ίδια εμφανίστηκε στο gala με ένα κομψό, πράσινο φόρεμα. 

Η Αντιπρόεδρος του οργανισμού Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ήταν πολύ εντυπωσιακή με την ίδια να επιλέγει μια κατακκόκινη τουαλέτα με κάπα. 

Η Βίκυ Καγιά, η οποία και παρουσίασε την εκδήλωση, φόρεσε ένα φανταστικό φουστάνι από τον made in Greece οίκο μόδας Costarellos.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

 

 

 

Η Έμυ Λιβανίου από την πλευρά της έλαμπε με την ασημένια τουαλέτα της, ενώ ο expert των δημοσίων σχέσεων, Γιώργος Ντάβλας, έβαλε ένα βελούδινο, μωβ σακάκι και μαύρο παντελόνι.

 

 

Στη  εκδήλωση βρέθηκε, μεταξύ άλλων, και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στη σκηνή την μπάντα «1,2,3 Swing», αλλά και να γευτούν υπέροχα gourmet πιάτα! 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ