Βασιλική οικογένεια της Ισπανίας: Χριστουγεννιάτικη κάρτα με φθινοπωρινό κλικ της πριγκίπισσας Λεονόρ & της πριγκίπισσας Ινφάντα Σοφία (φωτό)

Οι δύο αδερφές ποζάρουν αγκαλιασμένες

Η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας δημοσίευσε την χριστουγεννιάτικη κάρτα της για τις φετινές γιορτές.

Ωστόσο αυτή τη χρονιά δεν επιλέχθηκε κάποια φωτογραφία του βασιλιά Φελίπε και της βασίλισσας Λετίσια, αλλά ένα φθινοπωρινό κλικ με την 17χρονη πριγκίπισσα Λεονόρ και της 15χρονη πριγκίπισσα Ινφάντα - Σοφία.

Casa de S.M. el Rey

Στο στιμγιότυπο που τραβήχτηκε στους κήπους του Παλατιού Ζαρζουέλα στη Μαδρίτη οι δύο αδερφές ποζάρουν αγκαλιά με την Σοφία να έχει τυλίξει τα χέρια της γύρω από τη νεαρή διάδοχο.

Όπως αναφέρει το townandcountrymag.com και τα δύο κορίτσι φορούν πουλόβερ από τα Zara, ένα brand που επιλέγει άλλωστε συνχά για τις εμφανίσεις της και η μαμά τους. Η 15χρονη πριγκίπισσα φορά ένα ριγέ, ενώ η Λεονόρ ένα λευκό. 

Casa de S.M. el Rey

«Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2023» είναι το μήνυμα της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας, για τις γιορτές, το οποίο και υπογράφουν τα τέσσερα μέλη: ο βασιλιάς Φελίπε, η βασίλισσα Λετίσια και οι δύο κόρες τους.

Φωτογραφίες: EFE via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η 17χρονο Λεονόρ κατέχει τον τίτλο της Πριγκίπισσας της Αστούριας, ενώ όταν ανέβει στον θρόνο να είναι ι η πρώτη Βασίλισσα Αντιβασιλέας της Ισπανίας από τότε που βασίλεψε η Βασίλισσα Ισαβέλλα Β ( βασίλεψε από το 1833 έως το 1868).

Φωτό: Twitter/@casareal

Αυτή τη στιγμή φοιτά σε οικοτροφείο στην Ουαλία, στο UWC Atlantic, ενώ η μικρή της αδερφή πηγαίνει στο σχολείο Santa María de los Rosales, στη Μαδρίτη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ