Happy Birthday Γρηγόρη Αρναούτογλου: Γενέθλια για τον ταλαντούχο παρουσιαστή με το ανεξάντλητο χιούμορ & την ευφυΐα (φωτό)

Οι ευχές της συντρόφου του

Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα Σάββατο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος έκλεισε τα 49! 

Η σύντροφός του ταλαντούχου παρουσιαστή, Νάνσυ Αντωνίου ευχήθηκε στον καλό της δημοσιεύοντας δύο κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram.

Στο ένα στιγμιότυπο βλέπουμε την δημοσιογράφο και ραδιοφωνική παραγωγό να δίνει ένα γλυκό φιλί στον μάγουλο το αγαπημένου της, ενώ στην ανάρτησή της έγραψε: «Να τα εκατοστήσεις μάτια μου».

Photos: Instagram/@nansy79

Το ζευγάρι, που μένει μαζί και συνεργάζεται επίσης επαγγελματικά, κρατά όσο μπορεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση του, η οποία μετά ήδη περίπου τέσσερα χρόνια.

Ο  Έλληνας τηλεπαρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, με το ανεξάντλητο χιούμορ και την ευφυΐα γεννήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 1973 στο Μόναχο όπου και έζησε τα παιδικά του χρόνια, ενώ αργότερα εγκαταστάθηκε μαζί με την οικογένειά του στον τόπο καταγωγής του τη Θεσσαλονίκη.


Σε ηλικία 17 ετών, το 1990, ξεκίνησε να εργάζεται στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στον τηλεοπτικό σταθμό Μακεδονία TV παρουσιάζοντας την ταξιδιωτική εκπομπή "Ένας Υπέροχος Κόσμος" για 7 συνεχόμενες τηλεοπτικές σεζόν (1991-1998). Τις σεζόν 1998-2000 πήρε μεταγραφή στο δεύτερο μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκη την ΕΤ3 όπου παρουσίασε την εβδομαδιαία εκπομπή "Στην Χώρα των Θαυμάτων" και την καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή "Μέρα Μεσημέρι".

Το 2001, ύστερα από 10 σεζόν σε δύο σταθμούς της Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να εγκατασταθεί και να εργαστεί στην Αθήνα παίρνοντας μεταγραφή στον ΑΝΤ1. Εκεί ξεκίνησε να παρουσιάζει την σατιρική εκπομπή "Στην Πρίζα" μαζί με τους Θανάση Βισκαδουράκη και Νίκο Στεργίου. Η εκπομπή δε σημείωσε μεγάλη επιτυχία και ολοκληρώθηκε λίγους μήνες μετά. Το ίδιο διάστημα ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή "Chilli" στο ίδιο κανάλι μαζί με τους Βαγγέλη Περρή και Τάκη Γιαννούτσο.

 

Το 2002 πήρε μεταγραφή στο Mega Channel παρουσιάζοντας ουσιαστικά τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της καριέρας του. Πιο συγκεκριμένα τη σεζόν 2002-2003 ανέλαβε την παρουσίαση των δύο πρώτων κύκλων του reality "Η Φάρμα" ενώ ταυτόχρονα παρουσίασε την ταξιδιωτική εκπομπή "Όμορφος Κόσμος" που ήταν παρόμοια με αυτή που παρουσίαζε για χρόνια στο Μακεδονία TV.

Την επόμενη σεζόν ανέλαβε την παρουσίαση του πρώτου κύκλου του reality επιβίωσης Survivor ενώ ξεκίνησε να παρουσιάζει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή Όμορφος Κόσμος το πρωί που διήρκεσε 6 τηλεοπτικές σεζόν.

Το καλοκαίρι του 2009 ύστερα από την ολοκλήρωση της έκτης σεζόν του "Όμορφου Κόσμου" αποφάσισε να απέχει τηλεοπτικά την επόμενη σεζόν παρόλο που είχε ενεργό συμβόλαιο με το Mega Channel για τη συνέχιση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής. Την σεζόν 2010-2011 επέστρεψε τηλεοπτικά με την παρουσίαση του ντοκιμαντέρ "Η Αναζήτηση της Επιτυχίας" στο όποιο παραχώρησαν συνέντευξη αρκετά γνωστοί άνθρωποι από την Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ των οποίων οι Κάτια Δανδουλάκη, Χιου Χέφνερ, Bradley Bell, Σάκης Ρουβάς, Αλεξάντερ Ρίμπακ, Αντώνης Κανάκης, Νίκος Γκάλης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης κ.ά. ενώ παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι Money Drop στο MEGA.

Τη σεζόν 2011-2012 συνέχισε την παρουσίαση του Money Drop ενώ ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή "Όμορφος Κόσμος 2", που επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από 9 χρόνια, για 2 τηλεοπτικές σεζόν από το 2011 μέχρι και το 2013.

Παράλληλα με την παρουσία του ως παρουσιαστής στο MEGA έκανε και guest εμφανίσεις στις πιο επιτυχημένες σειρές του καναλιού όπως Η Νταντά, Το Κόκκινο Δωμάτιο, Στο Παρά 5, Μαρία η άσχημη, Safe Sex TV Stories και Μαύρα Μεσάνυχτα υποδυόμενος τον εαυτό του.

Το καλοκαίρι του 2013, ύστερα από 11 χρόνια συνεργασίας με το κανάλι, πήρε μεταγραφή στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ