Το πρώτο μήνυμα του Μέσι: Τόσες πολλές φορές το ονειρεύτηκα, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω – Τα δάκρυα της μάνας (φωτό & βίντεο)

Ευχαρίστησε την οικογένειά του και την ομάδα που όλοι μαζί πάλεψαν για να πετύχουν τον στόχο

Ο Λιονέλ Μέσι με την πρώτη του ανάρτηση στα Social Media έστειλε το μήνυμα του για την επιτυχία της Αλμπισελέστε και τόνισε πως ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως εκπλήρωσε το όνειρο του.

Δείτι τι έγραψε

«Πρωταθλητές κόσμου!!!!!!! Τόσες πολλές φορές το ονειρεύτηκα, τόσο πολύ το ήθελα που ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω...... Ευχαριστώ πάρα πολύ την οικογένειά μου, όλους όσοι με υποστήριξαν και επίσης σε όσους πίστεψαν σε μας.

Αποδείξαμε για μία ακόμα φορά πως εμείς οι Αργεντινοί όταν παλεύουμε όλοι μαζί και ενωμένοι, είμαστε ικανοί να πετύχουμε αυτά που βάζουμε στόχο.

Τα εύσημα πηγαίνουν σε αυτό το γκρουπ, που είναι πάνω από άτομα, το οποίο πάλεψε για το ίδιο όνειρο που είχαν όλοι οι Αργεντινοί... Το πετύχαμε!!!

Πάμε Αργεντινή!!!!! Τα λέμε πολύ σύντομα...»

Τα δάκρυα της μητέρας του Μέσι

Μόλις ο Πολωνός διαιτητής Μαρτσίνιακ σφύριξε τη λήξη του τελικού η μητέρα του Πούλγκα, Σέλια Μαρία Κουτσιτίνι, «εισέβαλε» στον αγωνιστικό χώρο του Lusail Iconic Stadium και αφού ξέσπασε σε λυγμούς αγκάλιασε σφιχτά τον γιο της.

Από κοντά και οι δύο γιοι του Μέσι οι οποίοι πανηγύρισαν έξαλλα μαζί του την τεράστια επιτυχία της Αργεντινής.

Ο 35χρονος που γεννήθηκε λίγους μήνες μετά από τον θρίαμβο του Ντιέγκο Μαραντόνα στο Μεξικό σήκωσε από τα χέρια του Τζιάνι Ινφαντίνο το σπουδαιότερο τρόπαιο που έχει κερδίσει στην καριέρα του.

Στο Μουντιάλ του Κατάρ ξεπέρασε σε γκολ τον Πελέ (στο τουρνουά), άφησε πίσω του τον Μαραντόνα και τον Μπατιστούτα (στα γκολ της Αργεντινής σε Μουντιάλ), ξεπέρασε τα 1000α παιχνίδια στην επαγγελματική του καριέρα του.

Παράλληλα ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο MVP του τουρνουά και δεύτερος σκόρερ του με 7 γκολ αφού ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε 8!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ