Ληστεία στη Rolex: Το μεγάλο λάθος των ληστών - Πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας (βίντεο)

Το λάθος των ληστών που αρπάξαν τα 23 πανάκριβα Rolex!

Ένοπλη ληστεία έγινε χθες πριν από τις 10.00 το πρωί στο κατάστημα της Rolex στην οδό Κολοκοτρώνη 1, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την ΕΛΑΣ, τέσσερις άνδρες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν στο κατάστημα αφού χτύπησαν και τραυμάτισαν τον άνδρα της ιδιωτικής ασφάλειας, ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού τους υπαλλήλους και άρπαξαν μεγάλο αριθμό πανάκριβων ρολογιών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι δράστες διέφυγαν με δύο μοτοσικλέτες, ενώ στο σημείο βρέθηκε ένα σφυρί.

 

 

 

 

Το μεγάλο λάθος των ληστών

Σύμφωνα με το MEGA, οι δράστες έχουν καταγραφεί από πολλές κάμερες ασφαλείας, αλλά έκαναν και ένα άλλο μεγάλο λάθος.

Κατά τη διάρκεια της διαφυγής τους, έπεσε πίσω τους το σφυρί με το οποίο έσπασαν οι ληστές την τζαμαρία του καταστήματος με τα πολυτελή ρολόγια.

 

 

Οι δράστες έχουν καταγραφεί από πολλά κυκλώματα ασφαλείας κι έτσι οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν όλο το σχέδιο της διαδρομής της διαφυγής των δραστών από τον τόπο τέλεσης της κινηματογραφικής ληστείας που διέπραξαν.

Οι αστυνομικοί αναζητούν οπτικό υλικό από τη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες προκειμένου να χαρτογραφήσουν και το πώς έφτασαν ως το κατάστημα και μπήκαν σε αυτό αλλά και τις οδούς διαφυγής τους.

Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. στην ληστεία των 23 πανάκριβων ρολογιών

Οι ληστές αφού απέσπασαν 23 μοναδικά κομμάτια στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή. Επιβιβάστηκαν σε δύο μοτοσυκλέτες που τις είχαν αφήσει σε κοντινή απόσταση από το κατάστημα και χάθηκαν μέσα στα στενά της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί έχουν εξετάσει το ενδεχόμενο η ληστεία να έχει γίνει από τους «Ροζ πάνθηρες», αναφέρθηκε χθες στην εκπομπή live news 

 

 

Ωστόσο οι αστυνομικοί στέκονται κυρίως σε δύο σημεία για αυτή την ληστεία.

Πρώτον, οι τέσσερις δράστες φαίνεται να μιλούν ελληνικά και δεύτερον, στέκονται ιδιαίτερα στο τρόπο που εισέβαλαν. Περίμεναν να βγει κάποιος πελάτης, κι όχι να υποδυθούν ότι είναι πελάτες. Αυτό παραπέμπει σε δράση ημεδαπών με εντολή από διεθνές κύκλωμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ