Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν απολογήθηκε για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας-Να εξαιρεθεί η ανακρίτρια ζήτησε ο Κούγιας (βίντεο)

Δεν έχει αποφανθεί ακόμα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας για την αίτηση εξαίρεσης που κατέθεσε στην ανακρίτρια ο Αλέξης Κούγιας

Νέα ημερομηνία για την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται και για τους θανάτους των δυο μικρότερων κοριτσιών της Μαλένας και Ιριδας.

Η απολογία της 33χρονης, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό και για το θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας, ήταν προγραμματισμένη για σήμερα αλλά δεν πρόκειται να γίνει.

Και αυτό καθώς δεν έχει αποφανθεί ακόμα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας για την αίτηση εξαίρεσης που κατέθεσε στην ανακρίτρια ο συνήγορος της 33χρονης Αλέξης Κούγιας.

Μετά την έκδοση του βουλεύματος του δικαστικού συμβουλίου, το οποίο πιθανότατα θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες, θα οριστεί νέα ημερομηνία για την απολογία της κατηγορουμένης.

Το αίτημα εξαίρεσης

Αίτησης εξαίρεσης σε βάρος της 35ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών, Ευγενίας Τζωρτάτου, που ερευνά τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας Δασκαλάκη, κατέθεσε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης της 34χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου.

Το συγκεκριμένο αίτημα κρίνεται από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών. Ακόμη, ο κ. Κούγιας ζήτησε σήμερα και νέα προθεσμία προκειμένου να καταθέσουν τρεις ακόμη μάρτυρες στο πλαίσιο της ανάκρισης. Πρόκειται για τους ιατροδικαστές, Ουρανία Δημακοπούλου, Χαρά Σπηλιοπούλου και η Αγγελική Τσιόλα.

Επιπλέον, η υπεράσπιση της 34χρονης μητέρας κατέθεσε προσφυγή στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών για την κλήση των μαρτύρων, με την ανακρίτρια να ζητάει και μετά από αυτό να αρχίσει η απολογία της κατηγορούμενης. Εν τέλει η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου προχώρησε στην κατάθεση της αίτησης εξαιρέσεως της ανακρίτριας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ