Ο νιόπαντρος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με την καλλονή σύζυγό του - Η Χρυσή Βαρδινογιάννη με τον Μαρκουλάκη - Που πήγαν τα δύο ζευγάρια (φωτό)

Βραδινή έξοδος για δύο αγαπημένα ζευγάρια

Βραδινή έξοδος για δύο αγαπημένα, διάσημα ζευγάρια.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με την σύζυγό του Κέλλυ Δρίτσα, αλλά και η Χρυσή Βαρδινογιάννη με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, βρέθηκαν στα εγακίνια της έκθεσης, με έργα καλλιτεχνών από την συλλογή του επιχειρηματία Χρύσανθου Πανά, στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Υπενθυμίζεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, τον περασμένο Νοέμβριο, σε ένα μυστικό, ρομαντικό γάμο στην Ρώμη!

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες του NDP η όμορφη οικονομολόγος επέλεξε για την έξοδό τους ένα μαύρο παλτό, συνδυασμένο με ένα παντελόνι που είχε έντονο print.

Ο πολιτικός και βουλευτής της ΝΔ ήταν ντυμένος με ένα μπλε κοστούμι και λευκό πουκάμισο, ενώ πόζαρε στον φακό τόσο μαζί με την σύζυγό του και τον Χρύσανθο Πάνα, όσο και με τον Κωσταντίνο Μαρκουλάκη. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης φορούσε ένα καφέ σακάκι και ένα μαύρο κασκόλ στον λαιμό του. 

Η κόρη του Γιώργου και της Αγάπης Βαρδινογιάννη, επέλεξε από πλευράς της ένα στυλάτο, casual σύνολο.

Ειδικότερα η  γόνος της μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας, που έχει πάρει τα υπέροχα μάτια της μητέρας της και  το επιχειρηματικό δαιμόνιο του πατέρα της, φορούσε μια μακριά φούστα, ημιδιάφανο καλσόν και ένα μαύρο πανωφόρι.

Σημειώνεται ότι η Χρυσή Βαρδινογιάννη ήταν παντρεμένη με τον Νίνο Ξυπολητά, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Γιώργο και την Κάρεν. Το ζευγάρι χώρισε το 2017. 

*Φωτογραφίες: NDP

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ