Damian Hurley: Έγραψε και σκηνοθέτησε την πρώτη του ταινία, στην οποία παίζει η μητέρα του- ''Ήταν η πιο όμορφη εμπειρία της ζωής μου''

Ο 20χρονος, συνεργάστηκε με την ηθοποιό μητέρα του Ελίζαμπεθ Χάρλει, η οποία του είχε υποσχεθεί πριν από χρόνια ότι θα εμφανιζόταν στην πρώτη του ταινία

Ο Damian Hurley αποκάλυψε ότι ολοκλήρωσε την παραγωγή της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας του, την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε.

Ο εκκολαπτόμενος σκηνοθέτης, 20 ετών, συνεργάστηκε με την ηθοποιό μητέρα του Elizabeth Hurley, η οποία του είχε υποσχεθεί πριν από χρόνια ότι θα εμφανιζόταν στην πρώτη του ταινία.

Το μοντέλο, μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα από τα παρασκήνια των γυρισμάτων, καθώς ευχαρίστησε το καστ και το συνεργείο του για το ρόλο που έπαιξαν στην υλοποίηση της ταινίας.

 

 

Ο Damian δεν μοιράστηκε λεπτομέρειες για την πλοκή της ταινίας, η οποία ονομάζεται Strictly Confidential, αλλά αποκάλυψε ότι η μητέρα του θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα με το όνομα Lily.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Καραϊβική με τον Damian να μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από την παραλία, όπως αναφέρει και η Daily Mail.

Στην ανάρτησή του έγραψε: ''Τελείωσα επίσημα τα γυρίσματα της πρώτης μου μεγάλου μήκους ταινίας ως σεναριογράφος/σκηνοθέτης''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ