GNTM 5: Μεγάλη νικήτρια η 19χρονη Αλεξία Τράικο - Απαστράπτουσα στον τελικό η Βίκυ Καγιά με κατακόκκινη τουαλέτα (φωτό & βίντεο)

Οι πώτες δηλώσεις του νεαρού μοντέλου

Η Αλεξία Τράικο είναι η μεγάλη νικήτρια του GNTM 5!

Οι άλλες δύο φιναλίστ του διαγωνισμού μοντέλων ήταν η Μαρίτα Καθητζιώτη και η Βικτώρια Μυροφορίδου, ωστόσο μία κατάφερε να εντυπωσιάσει κριτές και κοινό.

Η κοκκινομάλλα καλλονή συγκέντρωσε συνολικά 94 βαθμούς, ενώ δεύτερη ήρθε η Μαρίτα με 86 και τρίτη η Βικτώρια με 82.

Πέρα από τον τίτλο του Grecee's Next Top Model, η Αλεξία κέρδισε επίσης το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει από τα ΙΕΚ Άλφα, ένα ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την εταιρεία Georg Jensen, ένα ετήσιο συμβόλαιο με την Dust and Cream και ένα αυτοκίνητο Citroen Ami.

 

Το 19χρονο μοντέλο, μετά το τέλος της λαμπερής βραδιάς μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του star.gr και τη δημοσιογράφο, Κατερίνα Καραγιάννη, για την εμπειρία της αλλά και για τα συναισθήματά της. «Χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα πολύ. Είχα πολύ άγχος αλλά για κάποιο λόγο όταν φτάσαμε εδώ μου έφυγε. Ένιωθα μία απίστευτη ηρεμία για πρώτη φορά στο GNTM!», είπε χαρακτηριστικά.

Στο πλευρό της ήταν οι φίλοι της, οι οποίοι της ετοίμασαν μία έκπληξη μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος! Η ίδια είπε γι' αυτό: «Την ώρα που έπεσαν τα κονφετί ξαφνικά είδα ένα τσούρμο να τρέχει πάνω μου! Τι μπορώ να πω γι' αυτούς τους ανθρώπους; Είναι για μένα το Α και το Ω. Είναι το στήριγμά μου!».

Όσο για τα σχέδια της επαγγελματικά τόνισε ότι πρώτος της στόχος είναι να μπει σε ένα καλό πρακτορείο, να ταξιδέψει και το όνειρό της είναι να πάει στην Αμερική. 

Η Αλεξία Τράικο κατάγεται από την Αλβανία, αλλά έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη, όπου μένει μόνιμα. Έχει τρία χρόνια επαγγελματική εμπειρία στον χώρο της μόδας, έχοντας κλείσει πολλές σημαντικές δουλειές, από φωτογραφίσεις, μέχρι και πασαρέλες.

Άλλο ένα πάθος της είναι ο χορός και παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς Hip-Hop, Salsa, Bachata και High Heels.

Η Η Αλεξία Τράικο δηλώνει ευαίσθητη αλλά και «εθισμένη» στη μόδα, ενώ το motto της είναι : «What doesn’t kill you makes you stronger»

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στον τελικό του GNTM

Η Βίκυ Καγιά έκλεψε τις ενυπώσεις το βράδυ της Παρασκεύης με την παρουσιάστρια του GNTM να εμφανίζεται στον μεγάλο τελικό με μια απίθανη custom made δημιουργία του καταξιωμένου Έλληνα σχεδιαστή μόδας Βρεττού Βρεττάκου.

Ειδικότερα το μοντέλο φόρεσε μια κατακκόκινη, αστραφτερή τουαλέτα με ζιβάγκο και μακριά μανίκια.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση που έχει κάνει στο Instagram ο designer ήταν διακοσμημένη με 800.000 κρύσταλλα γρανάτη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ