Ο σκληρός άντρας γίνεται… λιώμα για την κόρη του - Ο The Rock αφήνεται στο μακιγιάζ - έκπληξη που του κάνει η μικρούλα (βίντεο)

Κάνουν τον μπαμπά ότι θέλουν!

Ο The Rock μπορεί να είναι θεόρατος, με μύες και να παίζει σε ταινίες δράσης, ωστόσο στην πραγματικότητα είναι ένας μπαμπάς με πολύ χιούμορ και μεγάλη καρδιά!

Ο Dwayne Johnson, όπως είναι το κανονικό του όνομα, δημοσιεύσει συχνά στο Instagram αξιολάτρευτα βίντεο με τα παιδιά του.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος είναι ένας από τους διάσημους με τους περισσότερους followers, μετρώντας 354 εκατομμύρια ακολούθους (πρώτος είναι ο Ronaldo με 522 εκατ).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

Στην τελευταία ανάρτηση που έκανε λοιπόν ο ηθοποιός τον βλέπουμε να έχει αφεθεί στα χέρια των κοριτσιών του, με την μία του κόρη να τον βάφει!

«Πρώτο πρωί πίσω στο σπίτι με τους ανεμοστρόβιλους μου και μέχρι τις 8 το πρωί επέμειναν να κάνουν στον "Dwanta Claus μια ανανέωση πριν από τα Χριστούγεννα". Δεν έχω δει τον εαυτό μου στον καθρέφτη ακόμα, αλλά αν φαίνομαι τόσο cool όσο Αισθάνομαι ΤΩΡΑ, τότε κερδίζω μωρό μου. Ο Wanta χρειάζεται μία tutu… και το DIG-NUH-DEE του» έγραψε στην ανάρτησή του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

Σημειώνεται ότι ο The Rock έχει αποκτήσει την 4χρονη Tia και την 7χρονη Jasmine με την σύζυγό του Lauren Hashian, ενώ έχει άλλη μια κόρη την 21χρονη Simone Alexandra, από τον γάμο του με την Dany Garcia.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ