Ρουμανία - τροχαίο: Αυτός είναι ο 53χρονος Λαρισαίος που έχασε τη ζωή του - Βίντεο-ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την τραγωδία

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Λάρισα που από χθες Παρασκευή, παραμένει συγκλονισμένη από το απίστευτο δυστύχημα με το τουριστικό λεωφορείο στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, όπου έχασε τη ζωή του στα 53 του, ο Νίκος Χλώψιος.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr ο εκλιπών πραγματοποιούσε ταξίδι αναψυχής με τη σύζυγό του, αλλά δυστυχώς η μοίρα του επιφύλασσε το χειρότερο παιχνίδι.

Ο ίδιος έχασε τη ζωή του και η σύζυγός του νοσηλεύεται τραυματισμένη σε νοσοκομείο της Ρουμανίας. Ήταν πατέρας δύο παιδιών, 21 και 24 ετών.

Δείτε επίσης: Ξεσπά η αδερφή του 50χρονου νεκρού στο τροχαίο στη Ρουμανία: Τα δύο του παιδιά είναι σε σοκ – Χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη (φωτό & βίντεο)

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το δυστύχημα

«Με το που πήραμε τη στροφή ξαφνικά νιώθω ένα μπαμ κάτι να με πλακώνει, νιώθω ένα βάρος στην πλάτη μου, είχε σφηνωθεί το κεφάλι μου μπροστά στο κάθισμα. Άρχισα να φωνάζω δε μπορώ να αναπνεύσω…» είπε μια νεαρή γυναίκα στον Alpha, η οποία επέβαινε στο  λεωφορείο.

«Ήταν σαν μακελειό. Να βλέπεις παντού αίματα, να κλαίει ο κόσμος, να μην ξέρει ο κόσμος τι γίνεται...» πρόσθεσε ακόμα.

Την ίδια ώρα το OPEN εξασφάλισε ένα συγκλονιστικό βίντεο – ντοκουμέντο, δευτερόλεπτα μετά την πρόσκρουση του λεωφορείου.

Ένας άντρας φαίνεται να βρίσκεται στο πάτωμα του οχήματος, προσπαθώντας να βοηθήσει ανθρώπους που είχαν καταπλακωθεί από την οροφή. «Πάρτε ανάσες» ακούγεται να λέει σε κάποιο σημείο.

Επιστρέφουν στην Ελλάδα αρκετοί από τους επιβάτες του τροχαίου στο Βουκουρέστι

Επιστρέφουν με πτήσεις στην Ελλάδα σήμερα αρκετοί από τους επιβάτες του τουριστικού λεωφορείου που είχε τροχαίο δυστύχημα χθες στο Βουκουρέστι, με αποτέλεσμα ένας 53χρονος επιβάτης να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, εννέα επιβάτες που είναι καλά στην υγεία τους επέστρεψαν ήδη αεροπορικώς στην Ελλάδα με πτήση Βουκουρέστι-Αθήνα στις 10:45, ενώ ακόμη εννέα θα επιστρέψουν αργότερα εντός της ημέρας.

Συνολικά μέχρι το τέλος της σημερινής ημέρας αναμένεται να έχουν επαναπατρισθεί 18 άτομα.

Από τους υπόλοιπους, 16 άνθρωποι παραμένουν σε νοσοκομεία, ενώ οι υπόλοιποι 12 βρίσκονται σε ξενοδοχεία του Βουκουρεστίου, στην πλειοψηφία τους συγγενείς των τραυματιών. Πλην τριών περιπτώσεων, οι υπόλοιποι τραυματίες δεν φέρουν σοβαρά τραύματα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Από τους νοσηλευόμενους, πλέον δεν βρίσκεται κανένας σε καταστολή, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ