Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Αγάπη μου σου πήρα δώρο μία Rolls Royce - Έτσι θέλησε να "σβήσει" τη στεναχώρια του Ρονάλντο για το Μουντιάλ (βίντεο)

Τη στεναχώρια του Κριστιάνο Ρονάλντο για την αποτυχία της Πορτογαλίας να προκριθεί στα ημιτελικά του Μουντιάλ, επιχείρησε να μετριάσει η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ με έναν... ιδιαίτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση που έκαναν τόσο ο ίδιος ο 37χρονος σούπερ σταρ όσο και η Τζορτζίνα, γνωστοποίησαν πως το μοντέλο από την Αργεντινή έκανε χριστουγεννιάτικο δώρο στο CR7 μια Rolls Royce!

Ο Ρονάλντο βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συνομιλίες με την ποδοσφαιρική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Νασρ (με κάποιους να υποστηρίζουν ότι έχει κλείσει), για ένα συμβόλαιο-ορόσημο ύψους περίπου 200 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Και μπορεί η συμφωνία να μην έχει ακόμα «κλείσει», ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Ρονάλντο να φωτογραφηθεί στο Instagram μαζί με την οικογένειά του, λαμβάνοντας και ένα σούπερ πολυτελές δώρο από τη σύντροφό του, αξίας άνω των 280.000 ευρώ.

Ο Πορτογάλος άσος είχε δύσκολους μήνες μέσα στο 2022, καθώς ήρθε σε ρήξη φέτος με τον Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποχωρώντας από τον σύλλογο κοινή συναινέσει.

Στη συνέχεια, ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας ταξίδεψε ως μέλος της πορτογαλικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, όπου και πάλι ήρθε σε ρήξη με τον προπονητή του Φερνάντο Σάντος, αφού εκείνος αρνήθηκε να τον χρησιμοποιήσει σε όλους τους αγώνες κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Φαίνεται όμως ότι ο πρώην αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης απολαμβάνει την εορταστική περίοδο, με την Ροντρίγκεζ να δημοσιεύει στο Instagram ένα βίντεο με τον Ρονάλντο να χαμογελά με την οικογένειά του, πριν δείξει την αντίδρασή του μπροστά στο νέο του αυτοκίνητο!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ