Richard Gere σε μία σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με την 39χρονη σύζυγό του και τους δύο γιους τους

Έστειλαν τα χρόνια πολλά

Μια σπάνια φωτογραφία, με τα δύο τους παιδιά, μοιράστηκε στο Instagram η σύζυγος του Richard Gere.

«Καλά Χριστούγεννα, από την οικογένειά μας στην δική σας. Σας αγαπάμε» έγραψε στην ανάρτησή της η Alejandra Silva, στέλνοντας τις ευχές της για τις γιορτές.

Στο στιμγιότυπο βλέπουμε το ζεύγος και τους γιους τους σε κάποιο τροπικό μέρος. Στέκονται, γυρισμένοι πλάτη, μπροστά από μια λίμνη, με την 39χρονη Alejandra να φορά ένα καλοκαιρινό κίτρινο φόρεμα και τον 73χρονο ηθοποιό το μαγιό του, ένα λευκό μπλουζάκι και το καπέλο του.

Τα αγόρια τους είναι ντυμένα με σορτσάκια και απλά t-shirts, ενώ φορούν επίσης ασορτί μπλε Crocs. 

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2018, κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις λίγες φορές που ανεβάζουν φωτογραφίες των παιδιών τους φροντίζουν να μην φαίνονται τα προσωπάκια τους. 

Ο μεγάλος τους γιος ονομάζεται Alexander και είναι 3.5 ετών. Ο μικρότερος, το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί, ήρθε στον κόσμο τον Απρίλιο του 2020. 

Ο γοητευτικός ηθοποιός είναι ακόμα πατέρας του 22χρονου Homer (Όμηρος) τον οποίο μοιράζεται με την δεύτερη γυναίκα του, την Carey Lowell. Η Silva έχει επίσης ένα παιδί από προηγούμενο γάμο, τον 9χρονο Albert.

Υπνεθυμίζεται ότι ο Richard Gere υπήρξε στο παρελθόν παντρεμένος και με την Cindy Crawford (1991–1995).  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Latrice (@latricefashion)

Η Alejandra έχει σπουδάσει μάρκετινγκ και έζησε αρκετά χρόνια στη Μαδρίτη ενώ ήταν κι ακτιβίστρια για διάφορους ανθρωπιστικούς σκοπούς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ