Πρωταγωνιστής του Crown έφυγε από τη ζωή ξαφνικά - Yποδυόταν τον πρόεδρο του Βρετανικού κοινοβουλίου στην Βρετανική σαπουνόπερα

Έφυγε σε ηλικία 78 ετών... 

Ο Βρετανός ηθοποιός Stephen Greif, γνωστός στο αμερικανικό κοινό από το ρόλο του στο "The Crown", πέθανε σε ηλικία 78 ετών, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ένας εκπρόσωπός του.

Ο ηθοποιός υποδύθηκε τον πρόεδρο της Βουλής Sir Bernard Weatherill κατά τη διάρκεια της 4ης σεζόν του επιτυχημένου δράματος του Netflix για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

 

Ο Άγγλος ηθοποιός, που γεννήθηκε στο Sawbridgeworth του Hertfordshire, αφήνει πίσω δύο γιους.

 

 

Ο Greif είχε μια επιτυχημένη καριέρα στο θέατρο και την οθόνη, ξεκινώντας στα τέλη της δεκαετίας του 1960 με τη διάσημη Royal Shakespeare Company της Βρετανίας. Κέρδισε υποψηφιότητες για πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Olivier το 1979 για την ερμηνεία του ως Biff στο "Death of a Salesman" του Εθνικού Θεάτρου όπως αναφέρει το nypost

 

Στην τηλεόραση, ο Greif είναι γνωστός κυρίως στο βρετανικό κοινό για τον ρόλο του διοικητή του διαστήματος Travis στη σειρά επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας του '70 "Blake's 7" και για τον ρόλο του ιδιοκτήτη παμπ Harry Fenning στην κωμική σειρά "Citizen Smith" . Έχει επίσης εμφανιστεί σε θεσμούς της βρετανικής τηλεόρασης όπως το "Coronation Street", το "EastEnders" και το "Doctor Who". 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ