Σπύρος Πολλάλης: Πέθανε ξαφνικά ο Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων - Τι συνέβη;

Συλλυπητήρια μηνύματα από ΚΕΔΕ και Γ. Πατούλη για την αδόκητη απώλεια....

Θρήνος στην τοπική κοινωνία της Τροιζηνίας και των Μεθάνων. Πέθανε ξαφνικά ο δήμαρχος, Σπύρος Πολλάλης σε ηλικία 60 ετών.

Τη βαθιά τους θλίψη για την αδόκητη απώλεια του Δημάρχου Τροιζηνίας – Μεθάνων Σπύρου Πολλάλη εκφράζουν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου και το δ.σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Όπως αναφέρεται σε συλλυπητήριο μήνυμα της ΚΕΔΕ «ο Σπύρος Πολλάλης υπηρέτησε με συνέπεια και ήθος το Πολεμικό Ναυτικό αποστρατευόμενος με το βαθμό του Υποναυάρχου και με ζήλο την Αυτοδιοίκηση από τη θέση του Δημάρχου Τροιζηνίας – Μεθάνων».

Τα συλλυπητήριά του στους οικείους του Σπύρου Πολλάλη εξέφρασε και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης δηλώνοντας «βαθιά συγκλονισμένος από την είδηση του ξαφνικού χαμού του».

«Με οδύνη πληροφορήθηκα την πρόωρη και αναπάντεχη απώλεια του Δημάρχου Τροιζηνίας-Μεθάνων Σπύρου Πολλάλη. Ο Σπύρος Πολλάλης υπήρξε ένας εξαίρετος άνθρωπος, που κόσμησε για πολλά χρόνια με την παρουσία του το Πολεμικό Ναυτικό, ενώ αργότερα υπηρέτησε με ήθος και αφοσίωση την Αυτοδιοίκηση.

Είχε ακόμη πολλά να προσφέρει στον τόπο του. Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του και να ζήσω από κοντά την εργατικότητά του και τη μεγάλη θέληση  του να προσφέρει στον τόπο του που τόσο αγαπούσε. Δυστυχώς η μοίρα ανέκοψε τον δημιουργικό του δρόμο» σημείωσε ο κ. Πατούλης προσθέτοντας:

«Απευθύνω στην οικογένειά του και στους δημότες του τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια. Θα τον θυμόμαστε πάντα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ