Μαίρη Συνατσάκη: Γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια ως μαμά - Το βίντεο με τις γλυκές στιγμές - «έχω το πιο πολύτιμο δώρο»

«Όταν έχουμε γενέθλια αλλά κοιμάται το μωρό»

Τα πρώτα της γενέθλια ως μαμά γιόρτασε η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία έσβησε τα κεράκια της τούρτας της σε απόλυτη ησυχία, καθώς κοιμόταν το μωράκι της!

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και Youtuber και ο σύντροφός της Ίαν Στρατής καλωσόρισαν στον κόσμο την κορούλα τους στις 5 Δεκεμβρίου.

Η Συνατσάκη γιόρτασε τα 38 στο σπίτι, παρέα με μερικά αγαπημένα της πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία ήταν και η  Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η ηθοποιός δημοσίευσε στα stories το στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε την καλή της φίλη να σβήνει τα κεράκια, ενώ οι άλλοι της τραγουδούν χαμηλόφωνα το «Happy Birthday».

«Όταν έχουμε γενέθλια αλλά κοιμάται το μωρό» έγραψε στην ανάρτησή της η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία - σύμφωνα με τα όσα είχε αποκαλύψει η αδερφή της Μαίρης Συνατσάκη - θα είναι νονά της μικρής μαζί με έναν φίλο του Ίαν Στρατή.

Η Συνατσάκη με αφορμή τα γενέθλιά της μοιράστηκε στο Instagram ένα βίντεο με στιγμιότυπα από την χρονιά που πέρασε και την πορεία της προς την μητρότητα: το θετικό τεστ, η ανακοίνωση στα αγαπημένα της πρόσωπα, η εγκομοσύνη, ο ερχομός της μικρούλας της!

«Από τα 37 στα 38… μια νέα ψυχή δρόμος • Για να σε γνωρίσω • στα φετινά μου γενέθλια έχω το πιο πολύτιμο δώρο όλης της ζωής μου • δεν ζητάω τίποτα πια ♥️ [?: «Το κέντρο του κόσμου» @afanhs.hrwas]» έγραψε στο post της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ