Gisele: Οι πρώτες γιορτές μετά το διαζύγιο - στην Βραζιλία με τα παιδιά της - βόλτες ψάρεμα & αγκαλιές με τους γονείς της (φωτό)

Ταξίδεψε στην γενέτειρά της

Τα πρώτα της Χριστούγεννα ως «single» πέρασε η Gisele η οποία ταξίδεψε μαζί με τα παιδιά της στην γενέτειρά της, την Βραζιλία.

Το πρώην αγγελάκι της Victoria Secret, που χώρισε πρόσφατα από τον σύζυγό της Tom Bardy, δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram φωτογραφίες από γιορτινές τους περιπέτειες.

«Εκεί που φυτρώνει ό,τι φυτεύεται και αυτό που ανθίζει περισσότερο είναι η αγάπη. Πάντα είναι τόσο 'όμορφο όταν επιστρέφω στο σπίτι» έγραψε στα πορτογαλικά το 42χρονο μοντέλο.

Photos: Instagram

Η καλλονή με τον 13χρονο γιο της Benjamin και την 10χρονη κόρη της Vivian πέρασαν όμορφες στιγμές στο σπίτι των γονιών της.

Σε ένα από τα στιμγιότυπα την βλέπουμε μαζί με τον μπαμπά και την μαμά της, ενώ σε άλλα κάνουν ιππασία, αλλά και ποδηλατάδα με τα παιδιά της.

Photos: Instagram

Ακόμα πήγαν για ψάρεμα, τάϊσαν τα ζώα σε μια φάρμα και φυσικά απόλαυσαν νόστιμα φαγητά.

Νωρίτερα μέσα στο μήνα ο Tom Bardy είχε μιλήσει για το γεγονός ότι θα περνούσε για πρώτη φορά τα Χριστούγεννα μακριά από τα παιδιά του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Brady (@tombrady)

«Θα μάθω πώς να αντιμετωπίζω την παραμονή των Χριστουγέννων σε ένα ξενοδοχείο και θα πρέπει να μάθω πώς να αντιμετωπίζω τα Χριστούγεννα και τη νύχτα των Χριστουγέννων και θα συνεχίσω να βγαίνω εκεί έξω και να είμαι επαγγελματίας. Θα είναι μια νέα εμπειρία που δεν είχα ξαναζήσει και θα μάθω πώς να την αντιμετωπίζω. … Νομίζω ότι αυτό είναι η ζωή» είχε αναφέρει σύμφωνα με το Page Six, ο 45χρονος αθλητής του NFL.

Πάντως ο ίδιος είχε την ευκαιρία να περάσει με την σειρά του όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά του, αφού όταν γύρισαν από την Βραζιλία έμεινα στο σπίτι του μπαμπά τους, ο οποίος και ανέβασε σχερτικές φωτογραφίες στα stories του στο Instagram.

Υπενθυμίζεται ότι ο Brady εκτός από τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει με την Gisele έχει ακόμα έναν μεγαλύτερο γιο, τον 15χρονο John Edward Thomas, τον οποίο μοιράζεται με την Bridget Moynahan.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ