Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Κανονίστε πιο χαλαρές δραστηριότητες και οργανώστε ένα όμορφο βράδυ με αγαπημένα πρόσωπα & φίλους

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα; 

Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και τύχη! Η Σελήνη στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου θα βρίσκεται στον Κριό κάνοντας όλους μας λίγο πιο βιαστικούς για τα τελευταία ψώνια, τα τελευταία δώρα ή ανυπόμονους να φτάσουμε στον τόπο που θα περάσουμε την Πρωτοχρονιά.

Επειδή όμως έχουμε ανάδρομο Ερμή, προσέξτε τις ακριβές αγορές και τις μετακινήσεις. Το βράδυ του Σαββάτου την κατάλληλη στιγμή η Σελήνη θα προχωρήσει στο ζώδιο της έξαρσης της, τον Ταύρο, στις 19:07 για να αρχίσουμε τις προετοιμασίες της γιορτής. Είναι η στιγμή να βάλουμε την καλύτερη διάθεση μας για να υποδεχτούμε μια νέα χρονιά που κρύβει νέες περιπέτειες και εμπειρίες για όλους.

ΚΡΙΟΣ

Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και τύχη Κριοί μου! Με Ήλιο, Αφροδίτη, Ερμή και Πλούτωνα σε ένα ιδιαίτερα παραδοσιακό ζώδιο, τον Αιγόκερω, και τη Σελήνη από το βράδυ της παραμονής στον γήινο Ταύρο, το πιθανότερο είναι ότι αν μη τι άλλο το διήμερο της Πρωτοχρονιάς θα είναι κατά πολύ βασισμένο στις οικογενειακές και αγαπημένες συνήθειες, χωρίς σπουδαίες καινοτομίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και τύχη Ταύροι μου! Το Σάββατο προτιμήστε να χαλαρώσετε λίγο περισσότερο, από το να τρέχετε από το πρωί από δω κι από κει. Ξεκουραστείτε και καθώς η Σελήνη θα προχωρήσει στο ζώδιο σας κανονίστε τα πλάνα σας για το βράδυ που είναι πιο διασκεδαστικό! Ακόμη κι αν το να μείνετε σπίτι μόνο με τα επιθυμητά σε σας πρόσωπα χωρίς να κάνετε κάτι ιδιαίτερο είναι αυτό που θα σας έκανε να περάσετε τέλεια, μην το διαπραγματευθείτε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και τύχη Δίδυμοί μου! Το Σάββατο σας βρίσκει σε μια ανησυχία και θέλετε έτσι κάπως να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα ακολουθώντας ένα πρόγραμμα πιο ελεύθερο. Η μέρα προσφέρεται για βόλτες, για ψώνια με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και γενικώς για να κινηθείτε λίγο και να χαρείτε με τους φίλους σας. Με έντονα συναισθήματα έρχεται η Πρωτοχρονιά, καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ