Αυτή είναι η καλλονή Ρωσίδα σύζυγος της τενίστριας Μαρτίνα Ναβρατίλοβα - Το ζευγάρι έχει δύο κοριτσάκια που μεγαλώνουν μαζί (φωτό & βίντεο)

Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2000 και παντρεύτηκαν το 2015

Η κορυφαία τενίστρια Μαρτίνα Ναβρατίλοβα συγκλόνισε με την ανακοίνωσή της ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στον λαιμό και τον μαστό.

Η 66χρονη Αμερικανίδα που «μετρά» 18 Γκραντ Σλαμ στην καριέρα της είχε υποβληθεί και στο παρελθόν σε θεραπεία για καρκίνο του μαστού, σε πρώιμο στάδιο και το 2010 είχε καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα. Ωστόσο τώρα η ασθένεια της «χτύπησε» και πάλι την πόρτα.

 «Αυτή η διπλή νόσηση είναι σοβαρή, αλλά διορθώνεται. Ελπίζω σε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα. Θα είναι άσχημα για λίγο αλλά θα παλέψω με ό,τι έχω» δήλωσε η Ναβρατίλοβα.

Λίγο αργότερα η ίδια έγραψε στο Twitter:  «Περιττό να πω ότι το τηλέφωνό μου και το Τwitter έχουν σπάσει, οπότε θα πω ξανά- σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας και δεν έχω τελειώσει ακόμα».

Η σύζυγος της μεγαλύτερης πρωταθλήτριας του Γουίμπλεντον, Τζούλια Λεμίγκοβα, με ανάρτησή της στο Instagram ευχαρίστησε και εκείνη τους θαυμαστές της Ναβρατίλοβα για την υποστήριξή τους. 

«Ευχαριστούμε όλους όσους μας προσέγγισαν με λόγια υποστήριξης. Θα το παλέψουμε μαζί αυτό» έγραψε η 50χρονη σταρ του Real Housewives of Miami, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τις δύο γυναίκες μαζί με τον σκύλο τους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά το 2000 και παντρεύτηκαν το 2015. Η Λεμίγκοβα έχει δύο κόρες την Βικτόρια και την Έμμα, από προηγούμενες σχέσεις της, όμως πλέον μεγαλώνει τα δύο κοριτσάκια μαζί με την σύζυγό της, στο Μαϊάμι, όπου και ζουν.

Η Ναβρατίλοβα στο παρελθόν είχε δηλώσει σε συνέντευξή της για την μητρότητα ότι έχει αλλάξει τη ζωή της και πως άρχισε να κάνει λιγότερα ταξίδια για να μπορεί να περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της.

 «Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να αποκτήσω παιδί, αλλά τώρα είμαι σε σχέση με τη σύντροφό μου και έχει δύο κορίτσια, οπότε είμαι γονιός τώρα» είχε αναφέρει ακόμα, προσθέτοντας μεταξύ άλλων ότι: «είναι δύσκολο, δύο κορίτσια, αλλά είναι επίσης διασκεδαστικό, είναι καταπληκτικό».

Η Λεμίγκοβα, σύμφωνα με το usmagazine.com είχε πει στο  NBC News ότι στην αρχή είχε ενδιασμούς να κάνει γνωστή την σχέση της με την θρυλική τενίστρια, ωστόσο ήταν οι κόρες της εκείνες που την βοήθησαν. 

«Όταν είδα τα δύο κορίτσια μου να στέκονται απέναντι στις φίλες τους και να λένε "Ναι, έχουμε δύο μαμάδες" (...) Απλώς συνέβη και χρειαζόμουν λίγη ώθηση. Χρειαζόμουν κάποια υποστήριξη».

Η Ρωσίδα καλλονή υπήρξε μοντέλο και ήταν η τελευταία Μις ΕΣΣΔ πριν από την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. Πλέον η ίδια διευθύνει μια επιχείρηση καλλυντικών.

Η Ναβρατίλοβα ήταν Νο. 1 συνολικά 332 εβδομάδες στο μονό και για 237 εβδομάδες στο διπλό, το οποίο αποτελεί ρεκόρ, και είναι η μόνη αθλήτρια η οποία βρισκόταν στη θέση Νο. 1 για περισσότερες από 200 εβδομάδες στο διπλό και στο μόνο. Κέρδισε 18 τίτλους Γκραντ Σλαμ, 31 κύριους τίτλους στο διπλό γυναικών (ρεκόρ) και 10 κύριους τίτλους στο μικτό διπλό.

Έφτασε στον τελικό του Γουίμπλεντον 12 φορές, συμπεριλαμβανομένων εννέα συνεχόμενων φορών από το 1982 μέχρι το 1990, ενώ το έχει κερδίσει εννέα φορές (ρεκόρ), οι έξι συνεχόμενες.

 Στο διπλό γυναικών, η Ναβρατίλοβα μαζί με την Παλ Σίβερ κέρδισαν 109 συνεχόμενους αγώνες και κατέκτησαν όλους τους κύριους τίτλους- Γκραντ Σλαμ- το 1984.

Η Ναβρατίλοβα είναι μια από τις μόλις έξι γυναίκες που έχουν γκραντ σλαμ καριέρας στο μονό, διπλό γυναικών και στο μικτό διπλό, μια διάκριση που μοιράζεται με την Μάργκαρετ Κουρτ και την Ντόρις Χαρτ.  Κέρδισε τον τελευταίο της μεγάλο τίτλο το 2006, στο μικρό του Αμερικανικού Όπεν, σε ηλικία 50 ετών.

Το 2005, το περιοδικό Tennis την επέλεξε ως τη σπουδαιότερη γυναίκα τενίστρια για το διάστημα 1965-2005.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ