Βάνα Μπάρμπα: «Ένα κοντινό πλάνο στο λαιμό που έχει πέσει, θα με ενοχλούσε» - «Ένιωθα ενοχή ότι ήμουν όμορφη & όχι καλή ηθοποιός» (βίντεο)

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα της αλλά και για τον λόγο που δεν θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση μίλησε η Βάνα Μπάρμπα.

Σε συνέντευξή της στον Άρη Καβατζίκη, η ηθοποιός τόνισε ότι πολλοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να ακυρώσουν το ταλέντο της επειδή ήταν όμορφη, ενώ δεν θα επιθυμούσε να συμμετέχει σε κάποιο τηλεοπτικό προϊόν και πολύ περισσότερο να βλέπει κοντινά πλάνα της.

Η ίδια, πάντως, δηλώνει έτοιμη να παίξει ακόμα και στην Επίδαυρο ώστε να διαπιστώσει και η ίδια πράγματι μπορεί να σταθεί σε μια παράσταση τόσο υψηλών απαιτήσεων.

«Με είχαν κάνει να έχω την ενοχή ότι επειδή είμαι όμορφη δεν είμαι καλή ηθοποιός. Δε θα ήθελα να παίζω στην τηλεόραση. Δεν θέλω να με βλέπουν τώρα που έχω μεγαλώσει. Δεν θέλω να βλέπω αυτά τα πλάνα που ο λαιμός έχει πέσει κάτω…Θέλω να παραμένω αξιοπρεπής. Ένα κοντινό σε εμένα στο λαιμό μου θα με άφηνε εκτεθειμένη» ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ