Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Λύγισε για τον θάνατο της αδερφής της - «ήταν μια πανέμορφη κοπέλα, ζωντανή - Συγκινήθηκα» (βίντεο)

Ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» ήταν η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων στον Ανδρέα Ροδίτη για την καριέρα της, την ζωή της, αλλά και για την απώλεια της αδερφής της. 

«Στο λειτούργημα που κάνουμε δεν υπάρχει τελεία. Όχι να κάνεις πράγματα αλλά προς τα μέσα. Σου λείπουν συνέχεια πράγματα, δεν υπάρχει τελεία, δηλαδή έφτασα, είμαι καλός. Αυτό που κάνουμε είναι μαθηματικά και ποίηση μαζί» είπε αρχικά η αγαπημένη ηθοποιός. 

Μιλώντας για τα σχολικά της χρόνια ανέφερε: «Ήμουν πάρα πολύ κακή μαθήτρια. Έκανα την καλή επειδή ήμουν και κοντό και ότι ανά πάσα στιγμή είμαι έτοιμη. Τη γλίτωνα πολλές φορές επειδή έλεγαν ότι αυτό το πρόθυμο είναι διαβασμένο. Καμία σχέση!».

Στη συνέχεια μίλησε για την οικογένειά της και λύγισε αναφερόμενη στην αδερφή της που «έφυγε» από τη ζωή:  «Είμαι το κλασικό μικρό παιδί που έφερνε στο σπίτι όλες τις ασθένειες. Γκρίνιαζε η αδελφή μου γιατί είμαι τόσο φιλάσθενη. Αλλά έτσι με φροντίζανε. Η μεγάλη μου αδερφή δεν έβγαζε νύχια, εγώ έβγαζα. Με περιφρονούσε βαθύτατα. Ήταν μια πανέμορφη, ζωντανή κοπέλα. Εγώ τη ζήλευα. Το κορίτσι ήταν μια χαρά, εγώ ζήλευα ό,τι είχα. Συγκινήθηκα τώρα, δάκρυσε το ματάκι».

Σε άλλο σημείο είπε: «Κάποια στιγμή είπα να γίνω – ας γελάσω- αεροσυνοδός. Έπρεπε να είσαι μανεκέν, εγώ καμία σχέση. Φοβόμουνα αλλά ήθελα. Ένα νοστιμούλικο ήμουνα. Είχε ένα μέσον ο πατέρας μου και πήγα. Ήμουν έτοιμη να πετάξω. Και δεν πήγα τελευταία στιγμή όχι γιατί πτοήθηκα για το μέσον.Ο πατέρας μου δεν θύμωσε, με αντιμετώπιζαν σκωπτικά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ