Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Mπορεί να έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης & το μυαλό μας να τριγυρίζει από το ένα θέμα στο άλλο

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Λέοντα, αλλά τις περισσότερες ώρες θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας σε αυτό το ζώδιο και συγκεκριμένα από τις 03:52 τα ξημερώματα μέχρι τις 17:15 το απόγευμα που εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου. Την κενόδρομη πορεία της Σελήνης και τις ώρες που θα βρίσκεται σε αυτή τη φάση σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τις αναλύω στο άρθρο μου που μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον Λέοντα να σας αβαντάρει μπορείτε πιο άνετα να βγάλετε τις όποιες υποχρεώσεις και ευθύνες σας. Βέβαια η Σελήνη θα είναι για πολλές ώρες εκτός πορείας και το μυαλό σας θα χάνεται σε διάφορες πηγές ερεθισμάτων, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο από το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 17:15, εστιάζοντας την προσοχή σας σε πρακτικά ζητήματα της δουλειάς, των οικονομικών, αλλά και της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση και αυξημένο άγχος σε θέματα που αφορούν είτε τη δουλειά, είτε τις όποιες υποχρεώσεις που έχετε σε καθημερινό επίπεδο, είτε ακόμη και σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Με κάποιο τρόπο μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο στα πράγματα κι αυτό μπορεί να σας ζορίσει ψυχολογικά. Ή μπορεί να είναι ο όγκος αυτών που πρέπει να φροντίσετε μεγάλος και να σας πιάνει στρες πώς θα τα καταφέρετε. Προσπαθήστε όμως αυτή την ένταση να μην τη βγάλετε στην επικοινωνία σας με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά με τόσα πολλά στο πρόγραμμα σας που ίσως θα είναι δύσκολο να τα βάλετε σε μια τάξη. Μπορεί να υπάρχει ένας καταιγισμός πληροφοριών που θα πρέπει να ταξινομήσετε με κάποιο τρόπο ανάλογα με τη σημαντικότητα τους. Η Σελήνη βρίσκεται μεν σε ένα ζώδιο που σας ταιριάζει, στον Λέοντα, αλλά θα είναι σε φάση κενής πορείας για πολλές ώρες μέσα στη μέρα δημιουργώντας κάποια μικροπροβλήματα στην επικοινωνία ή στις μετακινήσεις σας. 

Αναλυτικά οι ημερήσιες προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ