Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του πριν τον θάνατό του - Στο κέντρο της Αθήνας με την Άννα Μαρία

Κατέληξε το βράδυ της Τρίτης ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος. 

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία.

Ήδη στην Αθήνα βρίσκονται μέλη της οικογένειας από το εξωτερικό ενώ στην Ελλάδα βρίσκεται και η αδελφή του Σοφία και ο μικρότερος γιος του Φίλιππος με τη σύζυγό του, Νίνα Φλορ.

 Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του

Το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου 2022, ο φωτογραφικός φακός του «Secret» των Παραπολιτικών απαθανάτισε τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο σε γνωστό καφέ της Αθήνας, για τελευταία φορά. Από τότε η υγεία του επιδεινώθηκε! 

Δείτε επίσης: Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος σε ηλικία 82 ετών - H πολυτάραχη ζωή του

 

Τον συνόδευαν η σύζυγός του, Άννα Μαρία, καθώς και οι αδελφές του, η πρώην βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία, και η Ειρήνη.

Οι τέσσερίς τους απόλαυσαν τη βόλτα στην πρωτεύουσα, με τη βασιλική οικογένεια να αποχωρεί από το κεντρικό κατάστημα εστίασης, στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Πανεπιστηµίου. Ο τέως βασιλιάς καθόταν σε αναπηρικό καροτσάκι, µε ρινικούς καθετήρες, απαραίτητους για οξυγονοθεραπεία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ