Μάρα Ζαχαρέα - Θεόδωρος Ρουσόπουλος: Αγκαζέ για ψώνια το αγαπημένο ζεύγος - οι φωτό από την βόλτα τους στα μαγαζιά

Το δώρο που κάνει κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς στην σύζυγό του

Η Μάρα Ζαχαρέα και ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος έκαναν τα ψώνια τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Το αγαπημένο ζεύγος περπατούσε αγκαζέ με την διευθύντρια ειδήσεων & κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Star να φορά ένα μπλε παλτό, συνδυασμένο με μια μπλούζα ζιβάγκο, ένα τζιν με καμπάνα και αθλητικά παπούτσια.

Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός ήταν ντυμένος με ένα μαύρο παντελόνι, λευκό πουκάμισο και γκρι ζακέτα.

Το ζευγάρι είναι πεντρεμένο από 1992 και έχουν μαζί δύο παιδιά, τον 26χρονο Βασίλη και την 22χρονη Άννα.

Πριν λίγες ημέρες ο πολιτικός είχε μιλήσει στην  εκπομπή T Live του Alpha, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πιο είναι το δώρο που κάνει κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς στην σύζυγό του.

«Πέραν κάποιων κλασικών επετείων ή όταν γεννιέται ένα παιδί, ένα δεύτερο παιδί που φροντίζεις να κάνεις ένα δώρο που είναι συμβολικό και το θυμάται ο άλλος, αυτό που για μένα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία είναι το δώρο που σκέφτηκα την πρώτη χρονιά που γνωριστήκαμε. 

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς , τέλος του ’89, βλέπω ένα ανθοπωλείο ανοιχτό, μπαίνω μέσα και παίρνω ένα μπουκέτο από αυτά που λέμε μανουσάκια και μυρίζουν πάρα πολύ ωραία ή ζουμπούλια τα λένε. Από τότε 34 Πρωτοχρονιές τώρα, αυτό είναι το δώρο που της κάνω σταθερά κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς. 

Έχω πει στα παιδιά μου εάν φύγω εγώ πρώτος, όπως συμβαίνει συνήθως γιατί οι γυναίκες είναι πιο ανθεκτικές, να μην ξεχνούν να βάζουν τη μάνα τους να με θυμάται τουλάχιστον εκείνη την ημέρα» είπε μεταξύ άλλων.

Photo: NDP

Η Μάρα Ζαχαρέα σε συνέντευξη που είχε δώσει παλαιότερα στο «Hello!» είχε αναφέρει για τον γάμο τους: «Είναι μια ενδιαφέρουσα διαδρομή. Μαθαίνεις τον άλλο αλλά και τον εαυτό σου. Δεν είναι εύκολο να βρεις τον ιδανικό συνοδοιπόρο σε αυτό το ταξίδι που λέγεται ζωή. Είναι και θέμα τύχης. Εγώ τον βρήκα νωρίς και, ευτυχώς, παρά τις αναποδιές, δεν τον έχασα.

Για μένα, η δεμένη οικογένεια που κατάφερα να φτιάξω, με τα σωστά και τα λάθη μου, είναι ό,τι σπουδαιότερο έχω πετύχει στη ζωή μου. Όταν είμαστε νέοι, ίσως να μην το συνειδητοποιούμε, αλλά, όσο μεγαλώνουμε, καταλήγουμε στο συμπέρασμα –στη δική μου την περίπτωση τουλάχιστον αυτό ισχύει– πως χωρίς την οικογένειά μας η ψυχή μας δεν θα είχε πατρίδα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ