Κέιτ Μίντλετον: Η chic εμφάνιση μετά την επίθεση του Χάρι - Στο πλευρό του Ουίλιαμ με πλεκτό φόρεμα & το υπέροχο παλτό της (φωτό & βίντεο)

Πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Royal Liverpool

Μπορεί ο πρίγκιπας Χάρι στο βιβλίο του «Spare» να «στολίζει» κανονικά την Κέιτ Μίντλετον, ωστόσο η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν «μασάει».

Η 41χρονη μελλοντική βασίλισσα της Βρετανίας έκανε μια πολύ chic εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Το πριγκιπικό ζεύγος έχει επιστρέψει πλέον στα καθήκοντά του, μετά τα αποκαλυπτικά απομνημονεύματα του μικρότερου γιου του βασιλιά Καρόλου, τα οποία η οικογένεια έχει αποφύγει να σχολιάσει.

Ο Ουίλιαμ και η Κέτι πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Royal Liverpool. Παρά τις επιθέσεις που εξαπέλυσε εναντίον τους ο Χάρι, οι βασιλικοί θαυμαστές υποδέχτηκαν με επευφημίες τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας. 

Χαμογέλασαν, αστειεύτηκαν και πόζαραν μαζί με το προσωπικό του NHS, ενώ τράβηξαν και μία selfie! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rostam Zad (@rostamo)

Για την περίσταση η Κέιτ ανακύκλωσε το υπέροχο καρό, Holland Cooper παλτό της. Αυτή τη φορά το συνδύασε με ένα navy blue πλεκτό, μίντι φόρεμα, το οποίο είχε μια λεπτή ζώνη στη μέση και σκούρες μπλε suede γόβες. 

Παράλληλα κρατούσε μία δερμάτινη τσάντα Mulberry, σε σκούρο πράσινο χρώμα, που έδενε τέλεια με το παλτό και τα παπούτσια της. 

Σημειώνεται ότι η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας κατά πάσα πιθανότητα θα εκπροσωπηθεί στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου από την πριγκίπισσα Άννα και τον πρίγκιπας Εδουάρδο, ενώ άγνωστο παραμένει αν θα παραστεί και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Δείτε επίσης:

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ