Κηδεία Κωνσταντίνου: Στην Αθήνα ο ανιψιός του βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας με την σύζυγό του Λετίσια - Οι σχέσεις με τον θείο του (βίντεο)

Το βασιλικό ζεύγος θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία»

Στην Αθήνα για την κηδεία του θείου του Κωνσταντίνου Β, έφτασε ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας, συνοδευόμενος από την σύζυγό του βασίλισσα Λετίσια, σύμφωνα με τον Alpha.

Το βασιλικό ζεύγος θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα αναχωρήσουν την Τρίτη.

Ο βασιλιάς Φελίπε με την βασίλισσα Λετίσια, Photo: Twittter/@CasaReal

Ο Κωνσταντίνος με τις αδερφές του Σοφία και Ειρήνη, στην Αθήν, photo: NDP

Ο Παύλος, photo: NDP

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του Φελίπε, η πρώην βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας και η πριγκίπισσα Ειρήνη, είναι αδελφές του Κωνσταντίνου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royals_worldwide

Οι δύο γυναίκες βρίσκονται εδώ και μέρες στην χώρα μας, ενώ την Παρασκευή έφτασαν και οι κόρες της Σοφίας, Ελένα, Δούκισσα του Λούγο και Κριστίνα, Δούκισσα της Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

Σήμερα Κυριακή αναμένεται να φτάσει και πρώην βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος, Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία δύο χρόνια, ο ίδιος ζει αυτοεξόριστος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. 

Ο Χουαν Κάρλος και η Σοφία, η οποία γεννήθηκε στο Παλαιό Ψυχικό, παντρεύτηκαν στην Αθήνα στις 14 Μαΐου του 1962. 

Επιστρέφοντας στον Φελίπε, ο βασιλιάς της Ισπανίας έχει βαφτίσει το ένα από τα παιδιά του ξαδέρφου του Παύλου, τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, ενώ όταν έκανε το μεταπτυχιακό του στην Αμερική, συγκατοικούσε με τον μεγάλο γιο του Κωνσταντίνου. 

Δείτε επίσης: 

Κηδεία Κωνσταντίνου Β’: Το προφίλ των δύο αγαπημένων αδελφών του, πρώην βασίλισσας Σοφίας της Ισπανίας & πριγκίπισσας Ειρήνης (φωτό & βίντεο)

Κηδεία Κωνσταντίνου Β’: Το φέρετρο θα σηκώσουν τα παιδιά και τα εγγόνια του, ο Παύλος τον επικήδειο - Έγινε πρόβα της τελετής

Axion Hellas & Aurora: Τα ιδρύματα που επέλεξε η οικογένεια του Κωνσταντίνου να δοθούν χρήματα αντί στεφάνων - Οι σκοποί & τα ΔΣ (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ