Κηδεία Κωνσταντίνου: Φωτό από την άφιξη του βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας και της Λετίσια - Με μαύρο παλτό και suede μπότες η βασίλισσα

Ο Φελίπε είναι ανιψιός του τέως βασιλιά

Αργά το απόγευμα της Κυριακής ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας και η βασίλισσα Λετίσια, έφτασαν στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Το βασιλικό ζεύγος ταξίδεψε στην χώρα μας για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος ήταν θείος του Φελίπε.

Η Λετίσια ήταν ντυμένη στα μαύρα, με ένα μακρύ παλτό, συνδυασμένο με ψηλές suede μπότες, ενώ ο Ισπανός μονάρχης με ένα σκούρο μπλε κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα.

Photos: NDP

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του Φελίπε, η πρώην βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας και η πριγκίπισσα Ειρήνη, είναι αδελφές του Κωνσταντίνου.

Οι δύο γυναίκες βρίσκονται εδώ και μέρες στην χώρα μας, ενώ την Παρασκευή έφτασαν και οι κόρες της Σοφίας, Ελένα, Δούκισσα του Λούγο και Κριστίνα, Δούκισσα της Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

Ο Κωνσταντίνος με τις αδερφές του Σοφία και Ειρήνη, στην Αθήν, photo: NDP

Ο βασιλιάς της Ισπανίας έχει βαφτίσει το ένα από τα παιδιά του ξαδέρφου του Παύλου, τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, ενώ όταν έκανε το μεταπτυχιακό του στην Αμερική, συγκατοικούσε με τον μεγάλο γιο του Κωνσταντίνου. 

Δείτε επίσης:

 Κηδεία Κωνσταντίνου: Στην Αθήνα ο ανιψιός του βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας με την σύζυγό του Λετίσια - Οι σχέσεις με τον θείο του (βίντεο)

Μαυροντυμένη αλλά χαμογελαστή η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας - Οι φωτό από την άφιξή της στη «Μεγάλη Βρεταννία»

Κηδεία Κωνσταντίνου Β: Όλες οι λεπτομέρειες - Πώς θα καθίσουν οι royals - Στην Αθήνα εστεμμένοι από όλη την Ευρώπη (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ