Κηδεία Κωνσταντίνου: Στην Αθήνα ο βασιλιάς Κάρολος Γουσταύος της Σουηδίας & η σύζυγός του - Το γούνινο παλτό της βασίλισσας Σίλβια (φωτό)

Φωτογραφίες από την άφιξή τους

Αργά το απόγευμα της Κυριακής ο βασιλιάς Καρλ Γκουστάβ (Κάρολος Γουσταύος) της Σουηδίας και η βασίλισσα Σίλβια, έφτασαν στην «Μεγάλη Βρεταννία», όπου φιλοξενούνται πολλοί από τους υψηλούς προσκεκλημένους, που θα παραστούν αύριο στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες του NDP η σύζυγος του Σουηδού μονάρχη φορά ένα μαύρο γούνινο παλτό και χαμηλοτάκουνα παπούτσια, ενώ κρατά μια μικρή τσάντα με λουράκι.

Ο Καρλ Γκουστάβ από πλευράς του είναι ντυμένος με λευκό πουκάμισο, σκούρα μπλε καμπαρντίνα και παντελόνι του ίδιου χρώματος.

Ο 76χρονος βασιλιάς είναι πρώτος ξάδερφος με την σύζυγο του θανόντος, Άννα Μαρία.

Σημειώνεται ότι γονείς της Άννας Μαρίας ήταν ο Φρειδερίκος Θ' της Δανίας (μετέπειτα βασιλιάς) και η τότε πρίγκίπισσα της Σουηδίας Ίνγκριντ, η οποία ήταν κόρη του Γουσταύου ΣΤ΄ Αδόλφου της Σουηδίας και της πρώτης συζύγου του Μαργαρίτας του Κόννωτ.

Ο  Καρλ Γκουστάβ το 1973 διαδέχθηκε στον θρόνο τον παππού του Γουσταύο ΣΤ΄ Αδόλφο, καθώς ο πατέρας του πέθανε όταν εκείνος ήταν μόλις 9 μηνών,  σε αεροπορικό δυστύχημα.

Δείτε επίσης:

Κηδεία Κωνσταντίνου Β: Βασιλιάς της Σουηδίας Καρλ Γκουστάβ, ο πρώτος ξάδερφος της Άννας Μαρίας και η βασίλισσα Σίλβια (φωτό)

Κηδεία Κωνσταντίνου: Φωτό από την άφιξη του βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας και της Λετίσια - Με μαύρο παλτό και suede μπότες η βασίλισσα

Μαυροντυμένη αλλά χαμογελαστή η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας - Οι φωτό από την άφιξή της στη «Μεγάλη Βρεταννία»

Κηδεία Κωνσταντίνου Β: Όλες οι λεπτομέρειες - Πώς θα καθίσουν οι royals - Στην Αθήνα εστεμμένοι από όλη την Ευρώπη (φωτό & βίντεο)

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ