Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: To θεϊκό velvet φόρεμα της Μαρίας - Ολυμπία & το κομψό midi της Μαρί Σαντάλ (φωτό - βίντεο)

Τι φόρεσαν μαμά και κόρη στην κηδεία του Βασιλιά Κωνσταντίνου; 

Λίγο μετά τις 15:00 έφτασε στο Τατόι, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, η αυτοκινητοπομπή που μεταφέρει τη σορό του τέως βασιλιά στην τελευταία του κατοικία.

Την αυτοκινητοπομπή περίμενε πλήθος κόσμου στην είσοδο των κτημάτων Τατοΐου.

Στην κηδεία βρέθηκαν από νωρίς το πρωί της Δευτέρας 16/1, μέλη  της οικογένειάς του αλλά και royals από όλη την Ευρώπη. Η σύζυγός του Άννα - Μαρία, οι γιοι του, οι κόρες, τα εγγόνια και οι νύφες του, ήταν όλοι εκεί. 

Δείτε επίσης: Κηδεία Κωνσταντίνου Β’: Οι κομψές νύφες του - Σικάτο ταγιέρ για τη Νίνα Φλορ, με midi φόρεμα η Τατιάνα Μπλάτνικ (φωτό & βίντεο)

Ωστόσο, μεταξύ όλων των υψηλών καλεσμένων, μία ήταν η παρουσία που μαγνήτισε τους φακούς των φωτορεπόρτερ που βρέθηκαν στη Μητρόπολη για να καλύψουν την κηδεία.

 

 

Ο λόγος για τη Μαρία Ολυμπία, την εγγονή του τέως βασιλιά από τον πρωτότοκο γιο του, Παύλο.

Η κόρη της Μαρί Σαντάλ , επέλεξε ένα μαύρο velvet φόρεμα, που έφτανε λίγο πιο κάτω από τον αστράγαλο, ενώ στο τέλος είχε πιέτες. Το συνδύασε με χρυσά κοσμήματα και και μια μαύρη τσάντα φάκελο. 

 

 

Η Μαρία Ολυμπία -που έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής (15/1)- είναι η μεγαλύτερη εγγονή του τέως βασιλιά και έφτασε στη Μητρόπολη με βαν, μαζί με τα αδέρφια της, τον Κωνσταντίνο Αλέξιο, τον Αχιλλέα Ανδρέα, τον Οδυσσέα Κίμωνα και τον Αριστείδη Σταύρο.

Η 26χρονη κάνει καριέρα ως μοντέλο και είναι πρέσβειρα μεγάλων οίκων μόδας όπως Louis Vuitton, Dolce and Gabbana, Dior και Marc Jacobs κ.λπ.

Η Μαρί Σαντάλ έφτασε στη Μητρόπολη συνοδεύοντας την πεθερά της Άννα Μαρία.  Οι δυο τους ήταν οι τελευταίες που μπήκαν στον χώρο για να ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία.

 

eurokinissi

Η σύζυγος του Παύλου Γλύξμπουργκ και γνωστή επιχειρηματίας, φόρεσε ένα κομψό μίντι φόρεμα με μακριά μανίκια. Το συνδύασε με ψηλοτάκουνες γόβες και μαύρη στέκα στα μαλλιά της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ