Κηδεία Κωνσταντίνου: Στην Αθήνα και με τους δύο γιους της η βασίλισσα της Δανίας - μετά την αφαίρεση των τίτλων των εγγονιών της (φωτό)

Η βασίλισσα φαίνεται να θέλει να δώσει ένα οριστικό τέλος στα ντράβαλα που προκάλεσε η απόφασή της

Και οι δύο γιοι της βασίλισσας Μαργαρίτας της Δανίας ήρθαν στην Ελλάδα για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι θα την συνόδευε μόνο ο διάδοχος πρίγκιπας Φρειδερίκος, καθώς και η πριγκίπισσα Βενεδίκτη (αδερφή της ίδιας και της Άννας Μαρίας).

Ωστόσο τελικά την είδαμε και με τον πρίγκιπα Ιωακείμ! Η βασίλισσα φαίνεται να θέλει να δώσει ένα οριστικό τέλος στα ντράβαλα που προκάλεσε η απόφασή της να αφαιρέσει τους πριγκιπικούς τίτλους από τα παιδιά του δευτερότοκου γιου της. 

Ο πρίγκιπας Ιωακείμ (αριστερά) και ο διάδοχος πρίγκιπας Φρειδερίκος (δεξιά)

Η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας στην κηδεία του τέως βασιλιά

Η πριγκίπισσα Βενεδίκτη στην κηδεία, αδερφή της  βασίλισσας Μαργαρίτας και της Άννας Μαρίας

Photos: Eurokinissi, NDP & ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υπενθυμίζεται ότι από την 1η Ιανουρίου o 23χρονος Νικολάι, ο 20χρονος Φέλιξ, ο 13χρονος Χένρικ και η 10χρονη Αθηνά έχουν πλέον μόνο τους τίτλους του «κόμη και της κόμισσας του Μονπεζάτ» από το όνομα του, γαλλικής καταγωγής, παππού τους. 

Τα τέσσερα αδέρφια διατηρούν τις θέσεις τους με τη σειρά της διαδοχής (αυτή τη στιγμή βρίσκονται από την έβδομη, έως την δέκατη θέση, πίσω από τον πατέρα τους). 

RITZAU SCANPIX/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σημειώνεται ότι ο πρίγκιπας Ιωακείμ έχει αποκτήσει τους δύο μεγάλους τους γιους με την πρώτη σύζυγό του Αλεξάνδρα του Φρέντερικσμποργκ και τα δύο μικρότερα παιδιά του με την τωρινή του σύζυγο, πριγκίπισσα Μαρί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ