6 τύποι τσάντας που δεν φεύγουν από τη μόδα ποτέ: Με χερούλι, ώμου, χιαστή, διχτυωτές, clutches & backpacks (φωτό)

Αξίζει πάντα να επενδύσετε σε κάποια από αυτές

Καθώς επαναξιολογούσαμε τις κοινωνικές μας ζωές κατά τη διάρκεια της πανδημίας, πολλοί από εμάς επαναξιολογήσαμε επίσης τη συλλογή με τις τσάντες μας!

Που θα βάζαμε άλλωστε το πορτοφόλι μας όταν πηγαίναμε στο μανάβικο; Η απόφαση για τους λάτρεις του αγαπημένου γυναικείου αξεσουάρ ήταν μάλλον προφανής... πάρτε τις καινούριες, που δεν έχετε φορέσει ποτέ πριν, για μια χαλαρή βόλτα στο... σούπερ μάρκετ! Και κάπως έτσι μάθαμε ότι η αγάπη για τις τσάντες - ακόμα και μέσα στην πανδημία - δεν πήγε πουθενά.

Καλές και οι τσέπες, αλλά όπως και να το κάνουμε ούτε τόσο στυλ έχουν, ούτε χωράνε όλα όσα θέλει να πάρει μαζί της γυναίκα.

Το Marie Claire λοιπον παρουσιάζει τον οηδγό του και τους αγαπημένους του τύπους τσάντας, που θα κάνουν κάθε μια από εμάς να δείχνει στυλάτη.

Ας δούμε πιο αναλυτικά ποιες είναι αυτές οι τσάντες στις οποίες αξίζει να επενδύσουμε:

1. The Top Handle Bag

Rebecca Minkoff Leather Top Handle Bag

Μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Πάντα τόσο γυναικεία, μια τσάντα με χερούλι κάνει την όμορφη εμφάνιση εύκολη. Με τέλεια εφαρμογή στην παλάμη του χεριού σας, θα αποτελέσει ένα από τα πιο κομψά αξεσουάρ.

2. The Netted Bag

Prada Mesh Bag

Μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Αρχικά χρησιμοποιήθηκαν ως τσάντες παραγωγής στις γαλλικές αγορές, ωστόσο η διχτυωτή τσάντα έχει αναζωπυρωθεί εδώ και αρκετές σεζόν. Οι σύγχρονες επαναλήψεις είναι διακοσμημένες με δερμάτινες λαβές, λογότυπα και πρακτικές επενδύσεις.

3. The Clutch Bag

MCM Wallet Bag

Μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Η τσάντα χωρίς λουράκια, που δεν προορίζεται πλέον για βραδινά ντύσιμο, μπορεί να προσφέρει έναν αέρα κομψότητας στις καθημερινές εμφανίσεις σας.

4. The Backpack

See By Chloé Backpack

Μπορείτε να την βρείτε εδώ.

 

Τα σακίδια πλάτης δεν προορίζονται μόνο για τους μαθητές. Είναι βολικές και στυλάτες, ενώ στην αγορά θα βρει κανείς μοντέρνα σχέδια και κομμάτια από διαφορετικά υλικά, που σίγουρα θα χωρέσουν όλα σας τα απαραίτητα.

5. The Crossbody Bag

Bottega Veneta Crossbody

Μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Μια χιαστί τσάντα είναι τόσο κομψή όσο και πρακτική. 

6. The Shoulder Strap Bag

By Far Amber Bag

Μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Οι τσάντες ώμου που προορίζονται να φοριούνται ακριβώς κάτω από το μπράτσο είναι απλώς αξιολάτρευτες! Επίσης είναι πιο εύκολες στη μεταφορά τους, από τα πιο ογκώδη αντίστοιχα σχέδια που κυκλοφορούν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ